. Kuva: arsenal.com

Kun kysymme Monchilta hänen salaisuudestaan, hänen vastauksensa ei koske lainkaan siirtoja, partiolaisia ​​tai kauppoja. Vaikutus ei ole muutokset kesällä, mutta mitä tapahtuu sen jälkeen.

Tärkeintä on aloittelijoiden löytäminen. Tärkeintä on klubi, ilmapiiri, joka motivoi sinua pelaamaan 100% ja taistelemaan menestyksestä. Monchi katseli, että melkein kaikki ostoksensa lähtevät Sevillasta. Ja tapa, jolla he lähtivät, teki selväksi, mikä oli hänen salaisuutensa: ”Kuinka monet heistä kritisoivat klubia? Ei yhtään. Kysy Rakiticilta, Dragutinovicilta tai Alvesilta, pitävätkö he itseään “sevililaisina”. He kaikki sanovat kyllä.

T-paidan kahdeksas numero ei ole legendaarisin Arsenalissa, mutta monet merkittävät jalkapalloilijat käyttivät sitä edelleen. Yllättäen koko Premier League -kauden ajan vain kuudesta pelaajasta on tullut ”kahdeksan pelaajaa”, pääosin siksi, että melkein kaikki heistä olivat joukkueessa ainakin kolme vuodenaikaa.

6. Lassana Diarra

Ranskalainen keskikenttäpelaaja Diarra sai kahdeksannen numeron muutettuaan Chelseasta kesällä 2007. Myöhemmin hän pelaa monissa muissa seuroissa, jotka eivät myöskään pysy pitkään. “Gunner”, hän jäi korkeintaan kahdeksan peliä, ja muutti sitten “Portsmouth”.

Parhaat “kahdeksankertaiset” nykyaikaisessa historiassa

Anjin ja Moskovan Lokomotivin tuleva pelaaja ei saanut maalia 13 ottelussa kaikissa turnauksissa, mutta teki vain yhden maalin (2-1 Middlesbroughista).

5. Samir Nasri

Kun Nasri oli hyvä, hän oli erittäin hyvä, mutta ruma lähtö pakotti meidät asettamaan hänet arvostetulle viidennelle sijalle. Nyt harvat mielellään näkevät ranskalaisen Emiraateilla.

Hän olisi kuitenkin todennäköisesti ottanut kahdeksannen pisteen – Arsenalissa pelasi paljon todella hienoja tyyppejä.

Voimme loukkaa häntä, mutta tätä portin tavoitetta ei pidä unohtaa.

4. Mikel Arteta

Mutta tämä mies, fanit näkevät mielellään uudelleen. Ei punaisella – espanjalainen on jo 37-vuotias. Mutta valmentajan asemassa – melko. Jos Unai Emery jättää tehtävänsä, huhut keskikenttäpelaajan paluusta tulevat varmasti takaisin.