Kunniattomuus? Mistä! Olomoucin nuoret tulivat kuuluisaan Lazioon

Onko häpeä? Ei, se loi hienosti. Nuori Hanáci voitti Itävallan Italiasta sensaatiomainen 3: 2!

Kolmas ryhmä viime vuoden Serie A ei käynnisty kun hyökkäys maailmanmestari Miroslav Klose, mutta muut edustajat säästyvät – Antonio Candreva Federico Marchetti, Danilo Cataldi tai Felipe Anderson LA rivissä vastaan ​​joukko nimetön – Jemelka, Kalvach , Hladík ym., jotka aiemmin kausi vietetään parhaillaan MSFL.Nejzkušenějším Olomoucin joukkueen maalivahti Blaha ja sitten keskikenttäpelaaja Falta.

“Biancocelesti” jälkeen puoliajalla lyijy kiitos Tref Djordjevic vain 1: 0, vaihtamisen jälkeen puolin kuitenkin tuli shokki. Vastustaja oranssi pelipaidat kolme maalia (ja erityisen aktiivinen play) jättiläinen täysin yllätyksenä.Sigma lähtee oman Lazia maalista kulmalipun jälkeen. Hladik haavoja ja suuri pelissä Peter Sevcik, tšekkiläinen nuorison edustaja, roomalaiset saapuivat.

“Olen iloinen teimme. Mutta se on vain valmistelu “, Sevcik sanoi. “Aluksi olimme peloissaan, ja sitten näimme pelin aikana, ne ovat samalla kuin meille kaverit, jotka voivat pelata heidän kanssaan. Ja aloitimme pelin pelaamisen “, hän kertoi klubin verkkosivuille. Itse varoitti kaunis onnenpotku, kun hän ohjasi pallon rangaistusalueen ja ampui välillä hänen jalkojen taitavasti puolustaja. Ja se ei edelleenkään käytä yhtä soolo. Koti

“Me olisimme voineet laittaa enemmän maaleja, mutta myös kilpailija.Haluan kiittää pelaajia joukkueen hyvin organisoitu suorituskykyä kun todellisuudessa keskenään varmistanut pelataan puolustuskannalle on satakaksikymmentä prosenttia, ja se on aina tärkeää, “valmentaja arvokasta Olomoucin pidättää Augustin ontuva.

“Still korostaa, että loukkaavaa lahjakkaita pelaajia meillä on, mutta meidän täytyy työskennellä sen toimimaan hyvin puolustuskannalle. Näin teimme, teimme sen. Lazio ei teurastaa joka päivä, niin kaverit, minä ja koko tuotanto tiimi olemme iloisia, että olemme onnistuneet vastaamaan tähän kaunis, “hehkuttaa.

Olomoučtí nuoret hieno kokemus harkita. “Se oli erilainen vastustaja. Emme ole pelannut tällaisen kanssa. Korostetaan voimakkaasti kaikessa. Ennen kuin pääsemme tottumaan siihen, kestää muutamia pelejä.Se seikka, että oli Serie A pelaajia, ei ollut huono suoritus “, sanoi kapteeni Jiří Texl. “Ensimmäisten muutamien minuuttien aikana käytimme sitä kauan. Ja me saimme myös faneillamme, ja he ajattelivat, että he olivat pirteämpiä kuin vastustajamme. “Sigma on” varmistanut “.