Kevin voidaan muistaa monista syistä

”Kuban – jokaisesta toisen minuutin puoliajan 15 minuutin segmentistä jäi yhtä paljon tai enemmän kuin koko ensimmäisen puoliajan aikana
CSKA, Lokomotiv, Krasnodar, Terek – ainoat joukkueet, jotka menettivät enemmän ensimmäisellä puoliskolla kuin toisella
Kuban on ainoa klubi, joka saa ensimmäisen sijan todettujen tavoitteiden toisella puoliskolla jokaisella ajanjaksolla.
Quaresma ja 9 muuta omituista Premier League -hahmoa
Voit mennä historiaan paitsi mestarin tittelien lisäksi myös omituisin teoin ja isoin epäonnistumisin.

1. Kevin Pressman (Sheffield Wensday)
Kevin voidaan muistaa monista syistä. Esimerkiksi sen mitat ovat vaikuttavia jopa maalivahtille. Tai punainen kortti sai 13 sekuntia sen jälkeen kun ottelu oli alkanut ”Sudet” elokuussa 2000. Ehkä jopa kolme Englannin B-ottelua 90-luvun puolivälissä.
Tai ehkä tästä:
Lehdistö ei ehkä ole väittänyt David Simanin asemaa, mutta rangaistuspotkukilpailussa hän olisi varmasti ollut hyödyllisempi.

2. Michael Reitsiger (Middlesbrough)
Kaikki Alankomaiden maajoukkueen pelaajat Ajaxin, Milanon ja Barcelonan jälkeen haluavat pelata Middlesbrough-ottelussa. Reizigeriä ei ehkä ole muistettu kuten Steve McLarenin muita suosikkeja: Budewein Zenden ja Patrick Kluivert, mutta hänen “työpaja” -pelinsa oli täydellinen joukkueelle, etenkin kun otetaan huomioon asema, joka oli tyhjä Danny Millsin lähdön jälkeen.

Ennen kauden alkua Michael loukkaantui, mikä ei antanut hänelle mahdollisuuden pelata enempää kuin 26 ottelussa. Vuonna 2006 Reiziger palasi Hollantiin, mutta Middlesbrough-fanit jättivät upean jäähyvälahjan (toinen tavoite Aston Villaa vastaan):

3. Georges Costa (Charlton)
Oli vaikea uskoa, että 17 vuotta klubilla viettänyt Porton kapteeni muutti Charltoniin, mutta riita päävalmentajan kanssa tapahtui epäsuhteessa ennen vuoden 2002 maailmancupia, ja Costa muutti nopeasti Englantiin pelaamaan harjoittelua. Näin ollen joukko Yang-Fish-Costa-Fortune -yhtiöitä syntyi Charltonissa, mutta portugalilaiset eivät edenneet jatkuvasti – Tankan palautti Jose Mourinho, joka nimitettiin juuri Porton päävalmentajaksi. Mourinhon johdolla Costa voitti Mestarien liigan vuonna 2004, ja nyt Portugalin maajoukkueen entinen puolustaja valmentaa Gabonin maajoukkuetta. Ei mitään odottamatonta.