Katso Michael Keane, joka alkoi edistyä heti vuokrauksensa jälkeen

”Hän hyppäsi nopeasti muiden 17-vuotiaiden miesten yli. Kokemuksen ansiosta hän jätti heidät nopeasti taakse. Yleensä akatemian tutkinnon suorittaneelle on aina äärimmäisen vaikea tunkeutua heti listaan, jopa liigassa 2. Joten pää Harryn asema ansaitsi itsensä ja vain itsensä. Kehotan jokaista puolustajaa pelaamaan mahdollisimman usein. Iän täyttymisen jälkeen koulutuksesta ei ole apua.

Katso Michael Keane, joka alkoi edistyä heti vuokrauksensa jälkeen. Kun pelasin Harryn kanssa League One -sarjassa, hämmästyin hänen vakaudesta. Erityisesti nuoren on vaikea olla vakaa. Mutta menimme vastakkain Aston Villaan, jossa hän kohotti innostuneesti Benteken, joka oli yksinkertaisesti voimaton. Benteke on yksi Premier League -sarjan vahvimmista eteenpäin, mutta hän ei voinut liikuttaa häntä eikä hypätä yli. Harry hallitsi tätä vastakkainasettelua. Sitten tajusin, että hänen piti mennä Valioliigaan. ”

Maguire tunnetaan paitsi puolustusvalmiudestaan ​​myös kyvystään viedä pallo laatikostaan ​​hyökkääjien jalkoihin.

”Mitä enemmän hän pelasi tuolla tavalla, sitä luottavammaksi hänestä tuli. Kun olemme päässeet FA Cupin (2013-14) puolifinaaliin, hän oli yksi tärkeimmistä jakelijoista. Nyt hän uskoo itseensä ja on palauttanut tämän tavan. Tiesimme aina hänen lahjakkuudestaan, jota monet eivät huomaa.

Leicesteriin meneminen oli tärkeä askel huipputasolle, mutta vuonna 2017 Collinsille näytti siltä, ​​että Maguire pystyi lisää.
”Kolme, neljä, viisi vuotta sitten sanoin kenellekään, että hänen pitäisi mennä isoon klubiin. Olin hämmästynyt siitä, että Arsenal ja Liverpool eivät antaneet hänelle mahdollisuutta. No, he menettivät mahdollisuuden. ”

Nyt Harry Maguire on Ole Gunnar Solskherin suurin toivo, että Manchester United palaa Mestarien liigan alueelle. Koko uransa ajan, Etelä-Yorkshirestä peräisin oleva lapsi on edennyt tasaisesti, ei koskaan pysähtymättä. Collins uskoi aina ystäväänsä, ja voimme vain mielenkiinnolla katsoa, ​​minkä tason pelaajasta hän tulee uudeksi joukkueeksi.