Järjestelmä, jossa on kolme keskipistettä

Vieraat pääsivät nopeasti ulos paineesta, ottivat oikein käyttöön kolmion Calabria – Suso-Cassi ja pakottivat ennenaikaisesti sulkemaan Juve kadonneen. Turintit röyhelivät armottomasti ja näyttivät kuninkaalta istuen valtaistuimella, joka oli menettänyt todellisen taistelun ahneiden haastajien kanssa.

”Juve” ja “Milan” yrittivät penkeillä. Allegri on pidempi kuin kuva: Juventus, Tuttosport

Osa tästä on Allegrin vika: 3-5-2-järjestelmä, jossa ei ole keskitakaa, joka voi siirtää pallon, osoittautui tehottomaksi. Bonuccin lähtön jälkeen Chiellini suorittaa säännöllisesti ensimmäisen passin tehtävät (hänellä oli jo tämä kokemus urastaan), mutta se on hankalaa ja jopa vaarallista aloittaa hyökkäykset vasemman Bekin asemasta.

Järjestelmä, jossa on kolme keskipistettä, merkitsee aloitusta keskuksesta huolellisesti sivulle. ”Juve” oli tottunut levittämään oikealle, mutta tänään oli Lichtsteiner 50% tarkasti. Auttaa häntä Khediraa – kaksi heistä olivat pahimmat puolet. Saksalainen löi hitaus ja avioliitto, hän herätti jälleen kysymyksiä hänen hyödyllisyydestään ja vastasi niihin ajoissa 10 minuutin pituisen esityksen kanssa.

“Milano” käänsi “Juven” pragmatismin puhtaaseen käyttöön, rikasteli Calchoa uudella kauniilla tarinalla. Tauon jälkeen “Juve” kääntyi päälle – on aika kääntää taskut.

Allegri sai Douglas Costa, istui painajaisen Lichtsteinerin. Sitten hän näytti Quadradoa sen sijaan, että hän olisi tarkkaan ja turhaa puuhistusta Matuidin keskustassa. Ja viimein, kun vaihdoin Pyanichin, joka oli syönyt itseään, tuoreella Bentankurilla.

Gattuso heitti Kalinichin keskustaan, joka klassisen nokan roolissa on hyödytöntä kuin 41-vuotias Sheva. Päivitetty Montolivon keskusta, istui nopeasti kortille ja luovutti viitealueen. Ja hän oli myöhässä väsyneen Chalkhanoglun korvaamiseen, joka oli epäonnistunut valinnassa ja katkaisi vankasti toisen valmentajan.

”Juventus” voitti luokan valmentajan, penkin paremman ja vahvan kyvyn käynnistää ja päättää ottelun muutamassa minuutissa.