Hän pitää pallon hyvin ja muistuttaa minua Drogbasta

Edessämme on universaali hyökkääjä, jolla on pisteytys hohtoa. Antropometristen tietojensa ansiosta hän taitavasti kehon taistelulajeissa ajaa vastustajan pois palloa liikkeessä – 44% kaksintaisteluista voitti. Tämän indikaattorin mukaan vain hiukan jamaikalainen pelaaja on huonompi kuin Moskovan Spartakin Ze Luisin (46%) eteenpäin, mutta ylittää Yuri Movsisyanin (30%). Orgill, kuten useimmat mustat esiintyjät, on varustettu koordinaatiolla ja plastisuudella, jotka antavat hänelle mahdollisuuden mukautua epämukaviin ohjelmiin. Sen erottuva piirre on se, että hän ei poistu pelistä iskun jälkeen. Dever seuraa välttämättä maalivahdin suuntaan, luottaen palautumiseen ja maaliin. Jamaikalainen on ajettu jalkapalloilija, joka on tottunut intensiiviseen peliin ja harjoittaa suurta määrää taistelulajeja peliä kohden. Yhtä menestyksekkäästi toimii sekä vastahyökkäyksessä että paikalla tapahtuvassa hyökkäyksessä.

Monet Skandinavian markkinoille erikoistuneet asiantuntijat ja partiolaiset huomaavat Orgilissa hänen ominaisuuksiensa, jotka antavat hänelle mahdollisuuden mukautua mihin tahansa pelityyliin.

Guy Gnabuyu
Kerho: Inter (Turku)
Ikä: 12/01/89 (26 vuotta vanha)
Asema: Eteenpäin
Vahvuudet: Vastahyökkäykseen, hallintaan ja ajamiseen liittyvät aukot iskevät kaukaa
Kustannukset: 290 000 euroa

Ranskan “Marseille” -opiskelija. Seitsemän vuotta sitten Guylle tehtiin sydänleikkaus, jonka vuoksi hän putosi Provencalista ja vietti vain viisi ottelua liigan 1. ottelussa kotiklubilleen. Pelin harjoittamisen menetys toi hänet suomalaiseen klubiin, jota Gnabuyu pitää uudena haasteena.

Senegalin eteenpäin suuntautunut Mamadou Niang vertasi Turun Interin hyökkäysten johtajaa legendaariseen Didier Drogbaan: “Kaveri tekee minuun vaikutuksen. Hänellä on hyvin kehitetty fyysinen tieto ja välineet. Hän pitää pallon hyvin ja muistuttaa minua Drogbasta. ” Mustan jalkapalloilijan suosikki asema on veto eteenpäin. Hän liikkuu paljon ilman palloa. Pystyy voittamaan vastustajan rajoitetussa tilassa tai liikkeessä. Gnabuyu on Suomen eliittihyökkäysdivisioonan paras hyökkääjä – 8 peliä kohden, 60% onnistunut. Pallo antaa tietyllä taipumuksella liiallisesta altistumisesta usein tarkat siirrot vapaa-alueille, joten 9 avustaa Weikkausligan 32 kokouksessa.