Fořt, Heřmankan poika, palasi takaisin. Hyökkääjä on vahvistanut Horváthin Domažlicea

“Olen vakuuttunut Pavel Horváthista. Emme pelannut yhdessä ryhmässä, mutta tunsimme toisiamme “, sanoo Foresk, Jiskran suurin juliste. Viikonloppuna kuitenkin kokenut epäonnistunut tuloa terävä kausi, Domažlice Avauskierroksen kotimaisen kupin sortunut kotiin Karlovy Vary.

Se löydettiin Žaloudek

Mutta takaisin Fotis-tarinaan. Vaikea kyläläinen poika alkoi pelaamaan jalkapalloa kotona Heřmanův Hutissa. Ja hän oli onnekas. Yhdeksänvuotiaana hän huomasi Josef Žaloudekin leikkipaikalla. Trainerin legenda toimi sitten paikallisessa lasitehtaassa ja suositteli Foterin lähellä Vejprnicea. Silti vielä kesti lähes kolme vuotta siirretty.

,, jossa vietin vuoden ja meni suoraan Pilsen. Žaloudek työskenteli jo valmentajana 33.jalkapalloon keskittyvä peruskoulu, ja pelasin sen alla “, muistelee keskimmäinen hyökkääjä. Victoria pelasi opiskelijoita, ja koska hän oli jo hyvässä fyysisessä kunnossa eikä häiritse hänen palloa ja käveli takaisin pentu. Siellä oli niin joukkuetovereiden että urheilijalle rakennettu Fuju Petra ja Petr Knakal.

ensimmäinen jaosto ottelu ihmisen paras Fort Victoria kesti alle viisitoista minuuttia. “Olin seitsemäntoista, opetin autoilijan kanssa ja koulutin Miroslav Koubek. Vastustaja oli Olomouc ja tulos oli 1: 1, “hän muistaa hyvin. “Mutta kohta ei pelastanut meidät laskeutumisesta. Kaiken kaikkiaan olin lopussa kilpailun pelataan viisi ottelua. ”

Pilsen Slavia

Pilsen hän kesti vielä kaksi vuotta, sitten meni Slaviaan.Aiemmin Viktoria auttoi takaisin korkeimmalle kilpailulle. Silloin klubi oli poissa nykyisestä voimasta. Hänet oli taloudellisesti riistetty ja hän myi kaiken kaikkiaan parhaita pelaajiaan säännöllisesti. Varsinkin Praha.

“Tunsin hyvää Gloryssä. Pöydän etualalla pelaaminen oli askel eteenpäin. Ammuin ja aika monta tavoitteita ja tapasi Prahassa ruokokattoisissa explzeňskými veljet “sanoo hyökkääjä, joka huomasi pian ulkomaan partiolaisten.

Ranska? Ei makea

Ensimmäinen klubi jossa hän toimi, oli ranskalainen Toulouse. Se oli Fořtin kaksikymmentäkolme, hänen uransa vielä edessään. “Mutta se juuttui.Virhe oli, että tulin kauden keskelle käynnistysjoukkueeseen, joka muutti kolmastoista palkista pronssiin. Ja valmentaja suositteli todistettua joukkuetta. Olin siellä, juhlimani, mutta olin juuri matkalla Brysseliin Brysseliin “, hän sanoi.” Bryssel oli myös ensimmäinen liiga, ranskalaisia ​​puhui myös Pilsenin kanssa rikoksentekijä oli hyvin pois. Hosting kesti yhden vuoden, sitten palasi Toulouseen, mutta puolen vuoden kuluttua Fořt palasi Slaviaan. On kuuden kuukauden laina, koristeltu otsikko.

Fort mutta silti venytetty pidemmälle aikakauden ja otti toisen neljä vuotta maassa hänelle zaslíbenější.Hän meni Saksaan.

Sen sijaan, että Venäjä leikkauspöydän

,, Ensin oli toisen divisioonan Bielefeld. Minusta tuntui erittäin hyvältä siellä. Mutta kahden vuoden kuluttua emme liittyneet Bundesligaan, ja sitten minulla oli hyvä tarjous Venäjälle. Mutta osuma vieraan vallan, Revin ristisiteiden hänen polven ja paikka itään matkustanut München leikkaukseen “sanoo jalkapallo traveller.

Saksasta Slovan

seuraavien kahden vuoden wallowing Dresdenissä, mutta kumpikaan Dynamo kilpailua ja korkeammat neprobilo Fort joukkue lähti. Tällä kertaa hän muutti Bratislava Slovan. Tulee hetki, joka ei uhannut pelkästään jalkapallomaisemaa vaan itse elämää. “Heavy disease on valinnut veronsa.Keuhkoembolia lähes lausui urheiluni. Olen vihdoin parantunut, mutta slaavit alkoi rakentaa uusi joukkue ja minä käyttävät onnettomuuksia agentti Zdenek muutti takaisin Tšekkiin Pribram “, sanoo Fort.

Indeksi jalkapallo on hyvin vaihtelevaa. Miten hän arvioi itsensä? “Olin hyvin Ranskassa, puhuin ja sitten kävin läpi laadukkaan kilpailun Belgiassa. Paras muisto, josta minulla on Bielefeld. Ja parhaat fanit olivat ehdottomasti Dresdenissä. Saksassa tämä on toinen maailma, jossa kaikki toimii täydellisesti. Varsinkin kun puhut hyvin, mikä onnistuin. ”

Kun kevätjuhla on Pribram nyt johtaa kaksi kilpailua, jotka muun Domažlice loukkaavina ässä. Hidastuneen uran etenemisen vetäjänä hän ei siirrä Sparkia. “Haluamme mennä Pavel Horvatin kanssa.Ja toinen liiga on minun tavoite. Tämän kaiken kokemuksen jälkeen olen joustavampi ja kokeneempi. Ja katsokaa Viktorkaa. Kun jätin hänet, en koskaan ajatellut, että hänestä tulisi mestari kolme kertaa! Pilsen tapasi erinomaisen laadun. Ja miksi se on jotain vastaavaa, tietenkin pienemmässä mittakaavassa, emmekä kokeile Domažlicea? “Kuten Horváth johtaa, hän näyttää lähikuukausina. Molemmat toivovat, että kupin seisokit olivat vain vähän roskaa matkalla.