Eri lähteet omistavat Dominguezille erilaisen korkeuden

Branco (Middlesbrough)
90-luvun Middlesbrough-vieraat legioonat provosoivat sekalaisia ​​mielipiteitä: jokaisessa Juninhossa oli yksi Branco.
Branco, joka voitti vuoden 1994 maailmancupin “kullan” osana Brasilian maajoukkuetta, leimattiin suoralla maalilla Englannissa kulmalla ja epäilyttävillä prioriteetteilla. Ajan myötä “selesaon” puolustaja pelasi vähemmän ja vähemmän, mutta hän söi ja joi yhä enemmän. Kahdeksan kuukautta myöhemmin pelaaja erotettiin klubista huomattavasti laajennetulla vyötäröllä.

5. Jose Dominguez (Tottenham Hotspur)
Eri lähteet omistavat Dominguezille erilaisen korkeuden, mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että hän oli hyvin lyhyt – jonnekin noin 1,60 m. Englannissa hän pelasi ensimmäistä kertaa Birminghamissa, missä päävalmentaja Barry Fry kysyi onko hän “jalkapalloilija vai maskotti” .

Pian Dominguez palasi Portugaliin. Keskikenttäpelaaja allekirjoitti Sportingin tavoitteena korvata Luis Figo, joka oli mennyt Barcelonaan. Kuten tiedät, Dominguez ei selvinnyt tehtävästä ja yritti toisen kerran valloittaa Foggy Albion allekirjoittamalla sopimuksen Tottenhamin kanssa. White Hart Lane -sivustolla hän ystävystyi David Ginolan kanssa. Ranskalainen keskusteli uuden ystävän kanssa muutaman lauseen ansiosta, jotka hän otti portugalilaisilta rakentajilta, jotka työskentelivät hänen huvilassaan St. Tropezissa.

6. Andres D’Alessandro (Portsmouth)
Championship Manager-20001/02: n fanit tunnustivat 24-vuotiaan Andres D’Alessandron, joka liittyi tammikuussa 2006 Portsmouthin joukkoon. Häntä kutsuttiin New Maradonaksi (kuten moniin muihin argentiinalaisiin). 21-vuotiaana hän oli alkuperäisen River Plate -kapteeninsa, mutta muutto Saksaan Wolfsburgiin pysäytti uransa.

Englannissa hän teki vain yhden maalin, mutta mitä. Yhdessä argentiinalaisen joukkueen kanssa päästi ihmeellisesti putoamisesta. Vaikka joukkueeseen kuuluminen auttoi häntä saamaan nimen, D’Alessandro kieltäytyi pysymästä joukkueessa ja muutti Espanjan Realiin Zaragozasta. Kaksi vuotta myöhemmin hän palasi Argentiinaan. Andres on edelleen palveluksessa – hän pölyttää kotimaassaan River Plate -tapahtumaa ja tatuointi, jolla on omat kasvonsa, makaa vatsassa.

7. Sasha Churchich (“Bolton”, “Aston Villa”, “Crystal Palace”)
Mitä tahansa Premier League -pelissä mahdollisesti loistavan pelaajan aineosista, serbi Sasha Churchichillä oli ne. Kunnianhimoinen lempinimi on saatavana (“Serbian George Best”). Siirtomarkkinoilla on omituinen käyttäytyminen (ennätysmuutosta Boltoniin omituiseen muuttoon Aston Villaan, jossa ura toisensa jälkeen kuoli unohdukseen 90-luvun puolivälissä).