Ensimmäistä kertaa näen Mestarien liigan finaalin

Ensimmäistä kertaa näen Mestarien liigan finaalin, joka on kirjattu kyynärpäävipuun.

Ramos suoritti puhtaasti: hän kiinnitti kyynäränsä ja painoi sitä oikeaan kohtaan. Mutta kuka sanoi, että hän teki tarkoituksella?

Salais Salah – kyllä, erityisesti. Mutta Momo, ei Ramos, oli ensimmäinen ottaa jonkun toisen käsi. Sergio puristi lokotochekia vastauksena – miten ei tarttua, kun nopea kilpailija sitoo itseään. Mutta vipu osui oikeaan olkapäähän. Salahattu Salah lähti.

Puhtaasti peliriippu, joka päättyi vahingossa kauniissa tragedioissa.

Salahissa oli liikaa. Tämä sointu on tehokkaampaa kuin Kariuksen kalliot, jotka ovat suurempia kuin Messin valtakunnalliset häiriöt. Aiemmin Champions Cupissa oli kaveri, joka pelaa parhaan jalkapallon elämässä. Momo ja Cup ehkä eivät näe enempää, eikä tämä muoto saada.

Ja jos se on erilainen? Jos hän soittaa, mutta ei näe Cupia joka tapauksessa?

Hyvät pelaajat unohtavat, mutta hienot – koskaan. Buffon rakkaus tuhansia säästää ja World Cup – uskollisille lasku B-sarjan ja maallisen kirouksen Mestarien liigan. Zidane ikuisesti muistaneet merkkituotteita nauha ja patsanskim simppu ja cowboy poistun Sunset – viimeisen MM. Ja Baggio muistaa myös ne, jotka eivät ole koskaan nähneet häntä – lyömätön rangaistus, eikä jalkapallo täydellisyyttä.

Tragedioita, ei trofeja, tekivät niistä upeita. Eilen, ehkäpä näimme uuden legendauksen syntymisen.

Vasily Legeido:

Ramos on hirviö tai sankari? Tekijät FootballHD – Salah trauma Kuva: ESPN

Sergio Ramos on jälleen tullut Euroopan jalkapallon tärkein hirviö – tämä on yleistä. Kapteeni ja johtaja “Real” meni tavallinen virhe, jalkapallo temppu, että yleisesti ottaen olisi saaneet aikaan yhden, kun kyseessä on kolmas peräkkäinen voitto Mestarien liigan. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä Salah loisi nurmikolla, tuijotti suuntaan tuomarin ja kostaa juoksi lisäksi Ramos nöyryyttämään hänen feints. Se ei ollut hyppy jalat suorana tai kyynärpään lakko salaa, kun kukaan ei näe – erittäin kokenut pelaaja esti hyvin vaarallinen vastustaja päästä avaruuteen, ja viimeinen pois onnea tämän vahingon.