Ennen vahinkoa, Salah yhdistettynä Manet

Ennen vahinkoa, Salah yhdistettynä Manet: yksi juoksi väylän välissä, toinen juoksi takana ja otti pallon – molemmat toimivat nopeudella. Egyptiläisen lähdön jälkeen senegalilaisen oli vähäpätöinen pelata kenenkään kanssa. Muut hyökkäystavat eivät toimineet.

“Liverpool” sijoitettiin älykkään kulman avulla

Huomaa, että epävirallisessa jaksossa, jossa ainoa tavoite oli “punainen” Sadio, Manet otti pallon, ollessaan yksin ilman huoltajuutta ja pisteytys vapaasta paikasta. Tämä ei ole vika puolustuksen “Real”, ja vastaanotto Klopp joukkue: pelaajat ovat siirtyneet kauemmaksi vastustajan maaliin, mutta Senegalin sijaitsi erillään joukkue, pallo meni rangaistus ei ole nimenomaisesti häntä, Manet otti pallon jälkeen alennus on jo laatikossa.

Ronaldo pelasi paremmin kuin Bale. Salah trauma tuhosi “Liverpool” Kuva: Yahoo

Bale päätti ottelun lopputuloksen, mutta taktisesti peli ei muuttunut

Ulkopuolella saattaa tuntua, että walesillä kentällä “Real” ilmestyi nopeammin ja hyökkäyslinja laajeni. Ehkä Bale lisäsi leveys hyökkäys ja alkoi pitää pallo pienempi, mutta peli ei ole muuttunut dramaattisesti, ennen kuin se päästetään samaan tehtävät Isco: pelaa ilman palloa kärkeä timantti ja pallo siirrettiin kylki ja venytetty linjat.

Vaikutus Bale tulokseen on vaikea sanoa jotain, mitä hän ei rakentaa peli laajamittaisesti, mutta vain lisää tehoa, eivät luo mahdollisuuksia kumppaneiden ja hän ei saa niitä, mutta kaksi maalia kahden iskee implisiittinen hetkiä, läpi itse ja ulkopuolella ruutuun terävästä kulmasta – tämä on peräisin maan ulkopuolisesta maasta. Joko Welshman todella antoi avaruustehon, tai hän oli vain inhimillisesti onnekas.

Ronaldo pelasi paremmin kuin Baila

Klo Krish oli mahdollisuus jälleen kerran lehdistön Mestarien liigan loppuottelussa, mutta vaikutus peliin, hän oli suurempi kuin sankari ottelun Gareth Bale. Portugali teki kaksi tehtävää: luo leveysastetta ja lyö maalin. Kun kaikki hän selviytyi hyvin: ottaa pallon läpi vasemmalta laidalta kanssa vastahyökkäykseen ja vei Alexander-Arnold, hän teki viisi lyöntiä, kolme kertaa, silmiinpistävää pallo kaksi lakkoja oli vaarallinen – yksi on estetty, toinen on tallennettu.