Ennen Eurooppa-liigan ottelua Dinamo Kiovaa

Valitettavasti tähän peliin yleisesti käytetty pyöreä tavoite ei vaikuttanut italialaista hyökkääjää. Sitten hän aloitti tikanheiton … Manchester Cityn nuorten joukkueen jalkapalloilijat alakerrassa tukikohdan toisen kerroksen ikkunasta. Jokin ihme ei kukaan loukkaannu vakavasti, mutta sedimentti pysyi jopa Roberto Mancinin, yleensä potilaan, jolla on Super Mario. Koska muutama päivä aikaisemmin Balotelli sai tyhmän poiston Europa-liiga-ottelussa Dynamo Kiovaa vastaan, Mancini vaati pelaajaa sakottamaan vakavasti. Seurauksena ”kaupunkilaisten” johto päätti vähentää rangaistuksena Balotellin palkasta 100 tuhatta puntaa ja takavarikoi myös dartsin kiusajan kanssa.

Ohjeet paitapaita

Ennen Eurooppa-liigan ottelua Dinamo Kiovaa vastaan ​​Mario Balotelli pääsi kameran linsseihin, koska hän ei pystynyt oikein ja nopeasti laittamaan paitansa eteen. Italialainen kieritti ja kokeili urheiluominaisuutta pitkään, mutta näytti siltä, ​​että jopa sellaisissa vähäpätöisissä asioissa hänen olisi ensin tutkittava ainakin muutama sivu erityisen suunniteltua käskyä manishkan käsittelemiseksi tätä varten.

Seurauksena oli, että Balotelli pystyi pukeutumaan paita-etuosaan vain Manchester Cityn teknisen henkilöstön piirissä olevan miehen avulla. Valitettavasti Super Mariolle ”kansalaisten” päävalmentaja Roberto Mancini vaati heti, että Balotelli veisi hänen valkoisen ja pukeutui siniseen paitaan ja tunnisti italialaisen toisen pelaajaryhmän harjoittelua varten. Mario ei voinut tehdä uutta temppua yksinään erivärisillä paitoilla ja joutui jälleen kääntymään apua klubin ylläpitäjiin.

On selvää, että tämän tapauksen jälkeen koko Englanti nauroi Balotellin kanssa. On kuitenkin tunne, että tämä ei ollut liian kiusallista sankarillemme.

Tyhmä ostaja

Toinen tarina Mario Balotellin elämästä, joka personoi täydellisesti kaiken, mitä tämän jalkapalloilijan päässä tapahtuu. Eräänä päivänä Super Mario -äiti lähetti hänet supermarkettiin hankkimaan useita tärkeitä taloustavaroita. Kyse oli uudesta pölynimurista, silityksestä, silityslaudasta, jääkaapista ja pakastimesta ja joistakin muista taloustavaroista.