Eniten kaipautuneet: “Ufa”, “Kuban” – 9 kpl, “Spartak” – 8

Kuubalaiset ovat jo opettaneet meille, että he viettävät toisen puoliajan puolustuspeliin vain kauheasti. Ehkä ”Ufalla” ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi voimaa tai keskittymistä päättymiseen, koska toisen puoliajan edellisen puolitunnin aikana he menettävät yhteensä puolitoista kertaa vähemmän kuin otteluiden lopussa. Lopuksi, jokainen, jolla ehdottomasti on ongelmia, jotka voivat muuttua kroonisiksi psykologisesti, on ”ihmisten” tiimi. Kuudesta menetetystä kokouksesta neljässä moskovilaiset jäivät lopulta väliin, myös vaatimaton ryhmä – “Anji”, “Kuban”, “Ural” ja “Terek”. Vielä pahempaa on, että kolmessa näistä neljästä ottelusta nämä maalit olivat voitollisia punaisen ja valkoisen vastustajille. Spartak olisi myös voinut välttää kaksi kolmesta tasapeliä, jos se olisi puolustanut porttia huolellisesti viimeisen minuutin aikana. Kuten näette, on helppoa laskea joukkueen menettämien pisteiden lukumäärä. Mutta jopa ilman tätä, on selvää, että tämä on liikaa klubille, joka haluaa palata Mestarien liigaan.

Tiedätkö mitä:
Kuban on ainoa klubi, joka ei ole ohittanut missään 15 minuutin osiossa, nimittäin välillä 0-15 minuuttia. Koska samaan aikaan he ansaitsivat eniten Premier League -sarjassa, tämä tekee heistä tappavimman joukkueen taistelujen alussa
30-45 ja 60-75 minuuttia – pelaa segmenttejä, joissa kaikki seurat ohittivat vähintään kahdesti
”Kuban” ja “Rostov” ovat harvemmin puuttuvat joukkueet ensimmäisellä puoliskolla: kuusi maalia. On erityisen yllättävää, että jotkut taulukossa ovat toisia alusta alkaen ja toiset lopusta.
Lokomotiv on huonoin klubi ensimmäisen puoliajan maalieroon nähden suhteessa toiseen: -5

Kuban on huonoin klubi toisen puoliajan maalieroon nähden suhteessa ensimmäiseen: -16
“Krasnodar” ja “Zenith” ovat parhaat seurat suhteessa mahdolliseen maalimääräyn suhteessa 15 minuutin otteluihin: +11. Mielenkiintoista, että molemmilla on sama aikaväli – viimeiset 15 minuuttia pelejä.
Ural on ainoa seura, joka on ohittanut saman määrän kertoja molemmissa puoliajoissa
75-90 minuuttia – aika, jonka aikana joukkueet ohittavat useimmiten
CSKA ja Rubin ovat tasapainoisimmat joukkueet puolustuspelissä: 15 minuutin välein kaikkein maalinsa päätteeksi vain kaksi maalia saatiin kaikkein luotettavimpaan