Cup-joukkueet eivät voittaneet vain Spartaa, Došek antoi hattutempun

Pilsenille, Spartalle, Liberecille ja Jablonecille avauskierros oli yleiskilpailu Eurooppaan. Ei vain Sparta, joka ei voinut pisteet Jihlava ja vain pisteytetään. Se oli ainoa ottelun ensimmäisen näytöksen, jossa tavoitteena oli.

Spartans tuli kauden houkuttele, Jihlava oli vähemmän laukauksia maalia kohti kuin kotona, pysty ohittamaan mahdollisuudet. Missless-vedonlyönti oli looginen tulos epäonnistuneesta suorituksesta.

“Pelaajilla oli hermostuneisuutta, se oli hyödytön ja epälooginen minulle. Mielestäni me aliarvioimme sen. Pelaajat luulivat olevan itsensä vanhurskaita. Puuttuva siirto, suoruus, kärsivällisyyttä, “haukkui Sparta valmentaja zdeněk ščasný.

puolustava mestari Pilsen vastaan ​​Slavia alkoi hyvin, antoi varhain tavoite, mutta tauon jälkeen pudonnut hieman rooli.Kuuluisat pelaajat eivät muuttaneet vaihtoehtonsa, ja Mahmutovich oli 2 minuuttia myöhässä kymmenen minuuttia ennen loppua. Samassa päätelmässä Škoda on juuri laskenut.

“Tietenkin olemme tyytyväisiä tulokseen. Mutta meidän oli voitettava voiton, varsinkin jälkipuoliskolla. “Jablonec liittyi Pilseniin, mestaruuden kolmanneksi suosikki onnistui vaikeassa ottelussa Příbramissa (3: 2), viidennen tiimin kentällä viime kausi johti alusta. Koti kaksinkertaistuu kahdesti toisin kuin yksi tavoite, mutta he eivät edes tekivät sitä.

“Olen iloinen voidessani voittaa, alku on tärkeä.Rauhaa ja ilmapiiri joukkueessa ennen Kööpenhaminaa on hyvä asia “, sanoi Jablonec valmentaja Jaroslav Šilhavý silmällä pitäen keskiviikon kaksintaistelun pätevyys Europa League.

Vaikka perjantaina Jihlavassa pelaajille mahdollisuuden ei liian lähellä, neljä lauantai kaksintaistelut ampujat tekivät – yhdeksäntoista maalia. Rangaistuspotkukilpailun tapahtui ensi sunnuntaina Liberecissä.

Lemmikit tervetulleita pettynyt Mlada Boleslav, mikä laski viikolla 2. karsintaan Euroopan liigan Strømsgodset kentällä. Vieraat johti, Liberecin pisteet kääntyivät, Skalák tasoitti. Kuka johtaa edelleen?Se oli Liberec, joka pakeni kaksi maalia ja voitti ottelun. Menestynyt ja kokenut liigan debyytti heidän uuden valmentajan Henry Trpišovský. Viikko sitten Liberec hävisi Super Bowl Lontoossa.

“Me pelataan kauden alkua vastaan ​​Boleslav ja Pilsen, kaksi, parhaita joukkueita liigan, ja käy ilmi, että joukkue on potentiaalia. Varmasti voitto ennen Euroopan liigan torstai-ottelua auttaa paljon. Mutta meidän on parannettava puolustuskannalle “, sanoi Trpišovský.

Villi ja houkutteleva harjoittamansa kaksintaistelu Määrin. Koti Dukla häviten puoli ja asettui ansiosta hattutempun maalintekijä levy johtivat vähitellen 3: 1 ja 4: 2Dukla eivät antaneet periksi, kahdesti alensi toisin tavoite viime minuuttia ennen loppua, mutta kaikki, mitä hän voisi.

kolmekymmentäseitsemän Došek antoi Dukla kolme maalia viime vuonna (5: 1), taulukossa liigan ampujat saavutettu pohja 120 .

Hulluillat elivät fanit myös Teplicessä. Kotijoukkue pyrki mukavaan voittoon, kun 2-0 johto varmisti maalinsä ensimmäisestä puoliskosta ja Potočný toisen puoliajalla. Kun peli tuli asettaa Olomoucin alokas kahden vastaavien tapahtumien vasemmalla puolella verrattuna 51 sekuntia.

Hän osoitti toisen alokas Zlin sunnuntaina voittaa Bohemians 1: 0 tavoite Pazdery.Zlín palasi liigan kuuden vuoden kuluttua.

Banik Ostrava, pitää ammattilaiset ja yleisö yksi ehdokkaista putoaminen, kotimaan Brno yllätti Kukec maalin suoraan nurkkaan. Puolen vuoden lopulla Mihai Skoda, kuuluisan Milanon veli, tasoitti ja lopulta Zavadil teki rangaistuspisteen.