Carius tuli heti YouTube sankari

Carius tuli heti YouTube sankari. Ensimmäisessä ystävyysottelun vastaan ​​”Wigan”, hän ei käsitellä yksinkertaisen syötön ja melkein vei maalin huonon potkupeli, ja sitten virallisissa kokouksissa alkoivat taita jottei nähdä pihalla. Esimerkiksi, tietty tässä tällaisen syötön portti. Phil Neville pitkään joten älä naura.

6. Gift “Bournemouth”

Ensimmäisessä kaudella hän pelasi Carius inhottavaa, mutta Jürgen Klopp ei anna periksi. Kouluttaja yritti antaa hänen maanmiehensä, niin paljon kuin mahdollista harjoitella. Toinen epäonnistuminen Loris kärsinyt pelin vastaan ​​”Bournemouth”. “Cherry” teki hämmästyttävän paluun, mutta enemmän kuin tasapeli ei tarpeeksi. Auttoi bonus Carius. Lopulta maalivahti parried ennen yksinkertaisen antoi puolustaja kulmaan rangaistusalueen ja antoi vastustajien maaliin, mutta vain jäi neljä maalia kokoukseen.

5. valvoo “West Ham”

Mielenkiintoisin on, että Carius onnistui ensimmäisellä kaudella vieraannuttaa paitsi kauhea peli, mutta myös puhelias kielensä. Maalivahti herkkä kritiikille Gary Neville.

“En välitä, mitä se sanoo Neville. Hän jäi vain vähän valmentaja, ja palasi sitten takaisin asiantuntijoille, tässä tapauksessa se on aina niin kriittinen. Luulen, että hän arvostelee kaikille. On toivottavaa, että kun vietän hyvä näytelmiä, hän kertoo minulle jotain hyvää. Tulevaisuus näyttää. ”

Tulevaisuus näyttää. Päivä sen jälkeen haastattelun Carius käynnistänyt yksinkertainen vapaapotkun Dimitri Payet. Sosiaaliset verkostot sitten yksinkertaisesti Tore koska Carius virhe toisessa ottelussa peräkkäin, ja jopa tyyliin maalivahti, juniori.

Jälkeen pelin “West Ham” Neville oli Jamie Carragher. Veteraani kirjaimellisesti pounced saksalaiset.

“Annan Loris neuvoja: hiljaa ja tehdä työsi. Vastaus kritiikkiin pelastuisi osuttuaan Payet, mutta se ei ollut. ”

Jürgen Klopp Carius kätki loppuun kauden tärkein maalivahti oli jälleen Simon Mignolet.