Amkar-klubi sai hyvää rahaa tällä alalla

Ensinnäkin en anteeksi niin paljon klubille, vaan Amkarin joukkueelle ja päävalmentajalle. Joten se on oikein.

Tunnettu ja kova tarina, jossa peli siirrettiin Moskovaan: Permin kansalaiset pelasivat Lokomotivia vastaan ​​Cherkizovossa, koska köyhä klubi RFPL-taulukon pohjalta ei seurannut Zvezdan omassa stadionissa olevaa keinotekoista turvetta, tarttui kielto virkamiehiltä eikä puolustanut virkamiehiä ja ei puolustanut pelaajien ja Vadim Yevseyevin etuja.

Amkar-klubi sai hyvää rahaa tällä alalla (sanottiin noin 20 miljoonaa ruplaa) – isäntäpuoli yritti, ja hyvin harvat ihmiset odottivat punaisen ja mustan ottavan joitakin kohtia Premier League -johtajan kanssa. Ja he eivät levittäneet jalkojaan – he voittivat (2: 1), vastaten Olanaren kaksinkertaiseen päähän Manu Fernandesin seuraamuksesta. Viimeksi Nigerian hyökkääjä laittoi kaksiosaisen heinäkuussa 2015, kun hän pelasi “Guangzhou Fuli” Kiinan suurliigassa.

Kidalovo luettelossa sääntöjen mukaisesti. Epätavallinen tapahtuma: Loko maksoi ja peitti huolellisesti Venäjän rautateiden areenan selvityksen, ja pettymättömät vieraat surmasivat kauniisti, saivat taas kolme pistettä (ensimmäisellä kierroksella voitto oli 1: 0), täytti taskut rahalla eikä ostanut edes teetä. . ”Lopuksi Amkar voitti kotona. Tätä ei ole tapahtunut pitkään, ”Vadim Yevseyev lopetti aiheen epätavallisella kotisillalla tarkalla uisteluilla. Tämän pelin jälkeen oli tarpeen nähdä Juri Seminin ilme.

Premier League hyppäsi heti inspiraatiolle: ensi kauden alkaessa Venäjän mestaruusmääräyksiin lisätään lauseke, joka koskee kotiottelun mahdottomuutta vastustajan kentällä Vain neutraaleja stadioneja. Ilmeisesti emme enää näe jalkapallo-komediaa samanlaisella tontilla.

Lisäksi – ketjun eduista ja vaaroista. Lokomotivin pöydässä Spartak, Otkrytie Arena, voitti Tosnon (2: 1). Punaisen ja valkoisen jalkapallon pelin ensimmäisellä puoliskolla on ruma painajainen ja sotku: hermostuneisuus, lähetys vastustajille, vapaa-alueet kentän keskellä, rakentavassa hyökkäyksessä puuttuu. Todennäköisesti jotkut pelaajat ovat vaikuttaneet kielteisesti taukoon kansallisten joukkueiden otteluiden vuoksi. Massimo Carrera sanoi: “Ensimmäisellä puoliskolla” Spartak “ei ollut tiimi, joka pelasi otsikkoa.”