Akinfeev – esimerkki jäljitelmälle

4. Akinfeev – esimerkki jäljitelmälle

Uusi kausi, Loris alkoi varaajana, mutta Minole-Kloppin suhde ei ollut ihanteellinen. Englanninkielinen lehdistö on toistuvasti kirjoittanut, että saksalainen asiantuntija ei ole tyytyväinen Belgian peliin. Itse asiassa Mignol ei vastannut maalivahdin ylätasoa 4, mutta jopa tässä muodossa hän oli parempi kuin saksalainen.

Klopp käytti harjoitusta Mestarien liigan Cariuksessa, jossa Loris muisti suurimman osan ottelusta “Spartacus” vastaan. Ensin hän antoi haastattelun, jossa hän tunnusti, että hän esitteli tyylinsä Igor Akinfeevin tekniset elementit.

“Katselin peliä Akinfeev. Hänessä hän opiskeli jotain. ”

“Olen opiskellut Akinfeevin kanssa.” Carius Liverpoolin 7 pahin virheet (video) Kuva: Standard, R-Sport

“Spartacus” Moskovassa pitkään ei voinut siirtyä jonkun muun puoleen, ja kun hän kerran pääsi portille “Liverpool”, sitten heti pisteytetään. Carius käynnisti pallon uudelleen omaan vapaapotkunsa. Fernando ei päässyt nurkkaan, mutta saksalainen näytti samasta reaktiosta kuin tässä pelissä West Hamin kanssa.

3. Lähellä – Sanya

“Liverpool” tällä kaudella, iski ensimmäisen tappion, “Manchester City” Premier League – 4: 3. Kova tapahtuma pysyi varjossa Cariusin toisen kummallisen toiminnan varjossa. “Liverpool” hallitsi peliä, mutta “City” pystyi nopeasti tasoittamaan maalivahti maalivahdin kautta, joka oli niin korkealla tasolla. Leroy Sane lyö voimakkaasti lähikulmassa – jälleen reiän käsien sijasta.

Jürgen Klopp myönsi sitten, että Karius teki virheen, mutta teki maalivahdin perusta kauden loppuun asti.

2. Akinfeev 2.0.

Konstantin Genichin aikana Mestarien liigan finaali ei voinut vastustaa ja ilmassa teki analogian yhden kuuluisan maalin. Vuonna 2014 MM-kisoissa Igor Akinfeev ei voittanut Gareth Balea, mutta se oli suunnilleen sama …

1. FIFA ei valehtele

Karim Benzeman tavoittelun jälkeen Mestarien liigan finaalissa tietokonepelien fanit muistivat, että tällaiset tavoitteet näkyivät vain FIFA: ssa. Itse asiassa niin korkealla tasolla tosielämässä ei tapahtunut mitään tällaista. Tietokonepelissä toisaalta kokematon pelaaja tekee usein tällaisen virheen, heittää pallon vastustajalle.