Aaron Ramseylle on vaikea osoittaa tuotetta luettelossamme

Kuuluisan Barcelonan akatemian valmistunut esiintyi Arsenalissa vaikeina aikoina – pian sen jälkeen kun nöyryyttävä tappio oli tuloksella 2: 8 Manchester Unitedin käsiin. Hänen vahva luonteensa ja johtajuutensa ansiosta ampujat nousivat polviltaan ja päätyivät Tottenham Hotspurin yläpuolelle.

Arteta loukkaantui hyvin usein, mutta lontoolaiset eivät koskaan valitettavasti ostaneet sitä.

3. Aaron Ramsey

Aaron Ramseylle on vaikea osoittaa tuotetta luettelossamme. Kuka hän on – todella voimakas jalkapalloilija, joka pystyy pelaamaan missä tahansa grandeessa, vai uskomattoman lahjakas pelaaja, joka on voittanut urassaan vain vähän harjoituksia?

Parhaat “kahdeksankertaiset” nykyaikaisessa historiassa.

Arsenal kaipaa walesilaista, joka paranee vain. Juventuksella on käytettävissään erinomainen esiintyjä.

Häntä haittasivat myös vammat, mutta ei voida kieltää sitä, ettei hänestä tullut joukkueensa johtajaa, vaikka Arsene Wenger halusi.

2. Freddy Jungberg

Freddie Jungberg rakastui heti Gunners-faneihin ja teki maalin ensimmäisessä ottelussaan (Manchester Unitediä vastaan). Hän oli silloin 21-vuotias.

Se oli Henryn ja Vieiran aikakausi, ja Arsenal tarvitsi vahvan pelaajan keskikenttäpelissä. Ruotsalainen sopi parhaiten tähän rooliin, maalaamalla tavoitteita ja auttamalla hyökkääjiä.

Yhtä tärkeätä hänestä tuli toinen Arsenalin tähti, joka ”uutisten” alussa oli erittäin houkutteleva joukkue.

Päätärki ennen muiden saapumista Ian Wright oli Arsenalin paras maalintekijä Premier League -sarjan viiden ensimmäisen kauden aikana. Ja kuudentena vuonna hän voitti mestaruuden.

Englannin maajoukkueen pelaaja auttoi “ampujaita” saamaan jalansijan neljässä ensimmäisessä. Hänet pidetään yhä suurimpana hyökkääjänä seuran historiassa.
Jotkut jalkapalloilijat, joita uransa alussa pidettiin uskomattoman lahjakkaina, mutta ajan myötä he “vastasivat” enemmän odotuksia jalkapallokentän ulkopuolella kuin suoraan pelissä. Ne pysyvät edelleen tiedotusvälineiden otsikoissa, mutta yhä vähemmän kyseisissä materiaaleissa puhutaan urheilun saavutuksista ja yhä enemmän joihinkin temppuista tai ihottumista.