38-vuotias puolustaja ei voi päästä Europa-liigaan

Spartak on menettänyt tärkeimmän puolustajansa Samuel Gigotin, mutta joukkueella on edelleen Jikia, Bokketti ja ennen kaikkea Kutepov. Yksi maailmancupin sankareista palaa marraskuussa – kahdessa kuukaudessa. Etkö voi odottaa? Spartak-2: ssa keskeinen keskuspuolue on vuoden 1997 pelaajat, Artem Mamin ja Ilya Gaponov. 21-vuotiaana on aika kokeilla käsiasi ylimmällä tasolla, mutta nuorten kavereiden sijaan Spartak tarjoaa mahdollisuuden John Terrylle näyttämään itsensä.

Toinen tärkeä näkökohta – Kutepov näyttää siltä, ​​että se taas asettuu penkille palaamisen jälkeen. Ilya ja tuskin ansaitsevat peliaikaa, ja Terryn kanssa vakavien otteluiden mahdollisuuksissa hänellä ei ole enää aikaa. Kutepov on 25-vuotias. Tällä lähestymistavalla saamme toisen vasin poistumiseen – keskuspuheenjohtaja yli kolmenkymmenen vuoden ikäiselle tukikohdalle, joka voi joko lyödä pallon osastoihin tai tuoda ne omaan verkkoonsa.

Terry ei pelaa Europa Leagueia

38-vuotias puolustaja ei voi päästä Europa-liigaan. Niinpä Johnille vain kymmenen RPL-ottelua on jäljellä tämän vuoden loppuun asti. Mikä englantilaisen muodon tulee, on iso kysymys. Terry sanoo, että hän tuntee kymmenen vuotta nuorempia kuin todellinen ikä, mutta jos se olisi totta, hänellä olisi ollut tarjouksia Valioliitosta ja lopulta pysynyt työttömäksi myös Champion-tasolla. Terry ei ole ollenkaan Cristiano Ronaldo, hänen biologinen aikakautensa ei ole kaukana todellisesta, mutta kaikki tarinat siitä, että hän haluaa kokeilla itseään uudella tasolla – tarinoita FIFA 2009: n faneille ja nostalgian faneille.

Terryn siirto on epäonnistunut. RPL: stä tuli IndiaPhoto: Sky Sports

38-vuotiaana Terry ehkä noutaa lomakkeen marraskuusta joulukuuhun, mutta täälläkin on useita uhreja. Ensinnäkin, kauhistuttavat kylmät ja inhottavat kentät. Toiseksi, mestaruus päättyy joulukuussa, ja onko veteraani turvallisesti pysähtynyt kolmen kuukauden ajan ja sitten palaamaan muodon? Todennäköisesti kaikki on rajoitettu kymmeniin keskipelipeleihin kauden ensimmäisellä puoliskolla. Seuraavaksi Terry joutuu piiloutumaan penkillä, kuten aikanaan “Anji” Roberto Carlos.