Zacha poisti tililleen nollan, ampui Chytilin. Rittich tarttui voittamiseen

Rittich pysäytti 24 laukausta ja nimettiin ottelun toiseksi tähtiksi.

0: 1 ja 0: 2 Rittich voitti kolme soolojulkaisua ja näytti herättävän joukkuetovereita kääntymään. ”Heti kun hän ryntäsi minuun, vannoin. Mutta kiinni siitä tunsin hyvältä ”, sanoi Rittich, joka otti Draisatlin kahdesti. ”Jos käyttäisimme näitä ratsioita, se olisi toinen ottelu. Mutta se epäonnistui “, Draisatl sanoi.

Edes Jujhar Khaira ei päässyt Rittichin pakoon, ja Derek Ryan laski minuuttia myöhemmin. Kotimaan tulokset laskivat vielä kolme maalia viimeisellä kaudella. Kaksi viimeistä maalia teki Illan parhaan pelaajan Elias Lindholm.Hän voitti kuusi voittoa seitsemästä aloituksesta, sijoittui parhaimmissa onnistuneimmissa (93,3%) ja on yksi kahdesta maalivahdista, joiden keskimäärin alle kahta maalia on tehty alle 1.92. Rangers : n ahkein ampuja ja avasi pisteet, kun hän hyppäsi Robert Luongin terävästä kulmasta vasemmalta. ”Keskityn jokaiseen kiertoon. Tämä on minun peli “, kertoi ottelun kolmas tähti Chytil. Hän aloitti seitsemäntoista ottelua ilman kauden aikana maalin tekemistä, mutta valmentaja David Quinn jatkoi luottamustaan ​​häneen ja 19-vuotias hyökkääjä teki maalin kaikissa kolmessa ottelussa tällä viikolla.

Puolustaessaan Bostonia ilman viittä peruskokoonpanon pelaajaa Jakub Zbořil pelasi uudestaan ​​yksitoista minuuttia. Jopa ilman häntä, San Jose voitti St. Louis 4-0. Kauden parhaan puolustajan kaksinkertainen voittaja Erik Karlsson voitti maalin ensimmäistä kertaa uudessa paikassa.

Zacha valmistui paastoon, upealla maalilla Voracekille et al. ei tarpeeksi

Kuusi luonnos 2015, keskusta Pavel Zacha (16:37, 1 + 0, +1, 3 laukausta) kauden ensimmäisten avausottelujen jälkeen ilman pistettä vasemmalle ensimmäinen joukkue New Jersey > ja pelasi tilalla AHL: ssä.