Vrbata teki toisen peräkkäisen kerran, Hemský ja Plekance kerran avustivat

Vrbata (16:40, +1, 4 laukaus, 1 + 0), jotka tukevat tiistai viereen arvokas Triumph Vancouver 5: 1 yli Montreal, keskiviikko otettiin toinen peräkkäinen sai , kun kymmenen sekuntia pelattiin Dallas Ice -kolmannen kolmanneksen aikana, haulikko ampui Daniel Sedinin verkossa.

Canucksilla on jo kaksi tavoitetta. Home Stars, kuitenkin epäsuotuisassa tilassa 1: 3, onnistui edelleen neuvomaan. Ensimmäisessä 51 minuuttia hankittu kosketuksissa Tref puolustaja Jason Demers, auttaa ja teki neljännellä asetettu rinnalla kaupungin Radka Faksi (10:25, +1, 1 laukaus) tulossa Aleš Hemský (09:49, +1, 3 laukausta, 0 +1).

A 3: 3-avainhaarukerros järjesti sitten Dallasin elitehyökkäyksen. Juoksu 56.minuutti, kun Patrick Sharp oli tapahtuman päättyessä ja NHL-johtaja Jamie Benn saivat apua. Se on sitten lisäksi tulla sankari pidennys, kun 63 minuuttia on valmis kotiin voittaa suuren vaihtuvuuden merkittiin 4: 3

Benn käynnistyy kymmenen hyvitykset 17 pistettä (9 + 8) ja ennen toista David Krejci Bostonista (8 peliä, 14 pistettä, 7 + 7) on kolmipisteinen lyijy. Tsekin edustajan lisäksi vetää Bennův kollega Tyler Seguin (10 ottelua, 14 pistettä, 4 + 10).

Kun sensaatiomainen tuloa kauden muodossa yhdeksän peräkkäisen voittaa jääkiekon pelaajat Montreal toisen kerran peräkkäin he törmäsivät.Tiistain jälkeen vika 1: 5 Vancouver oli menehtynyt jopa torstaina esityksiä Edmonton jälkeen Tulos 3: 4, vaikka avaamisen jälkeen Kolmas lyijytön 3: 0: nnen

rakentaminen Alkuperäisen johtaa Canadiens Assisted kerran osallistunut Tomáš Plekanec (19:57, -1, 1 laukaus, 0 + 1), joka nähtiin valtapelistä seurat Brendan Gallagher.

Vuoropuhelun päähenkilö oli vain 20-vuotias saksalainen junior Edmontonissa. Leon Draisaitl, maatilan edessä, sai kaksi maalia. Ensimmäinen herätti toiveita vähentää valtapelistä vuonna 40. minuutti ja uudelleen kirjoittautui charter ampumisen 59 minuuttia, kun ero kynteen päättyi sovitteleva kunto 3: Kolmas

Hänelle Oilers tavoitteita, valmisteltuja Brandon Davidson ja Benoit Pouliot 47. ja 51. minuutti.Molemmissa tapauksissa auttoi lahjakas Connor McDavid. Leader lopullinen luonnos niin dominoi taulukossa rekrytoi kauden voitto 12 pistettä (5 + 7) käynnistyksen 11 alkaa.

odottaa kokenut jääkiekkoilijoiden Philadelphia . Torstaina Kotihalli olla tarpeeksi tuloksen jälkeen 1: 4 joukosta N.J. Jiří Tlustý (18:45 +/- 0, 1 laukaus) kokoonpanoon. Devils Tärkeimpiä kahden pisteen ollessa tuottava eteenpäin Travis Zajac (2 + 0) ja Kyle Palmieri (1 + 2). Molemmat missaa äänestykseen ulkomaiset toimittajat kolmen tähden täsmää.

Lista on valmis ja Tsekin eteenpäin Jakub Voráček Flyers (20:00 -1, 6 laukausta), vaikka seitsemännen kerran aukosta yhdeksän ottelun kauden tullut mitään. Kladenský odchovanecilla on tällä hetkellä vain kolme avustajaa.Mikään ei muuttunut kuvausympäristöissä tai lisääntynyt aktiivisuus jälkeen Voráček toisena peräkkäisenä potkut hyökkäyksiä vastustajan kuusi kiekkoa.

“Kun olimme muuttumassa levoton. Se voi tapahtua kahdesti vuodessa, mutta ei kahdesti ottelussa. Rangaistaan ​​meitä eikä tekosyy “, hän murahti pelin jälkeen Voráček virheitä omissa riveissä, kun tuomari joukkueensa kahdesti rangaistaan ​​huono vaihtoon.

Defender Flyers Radko Gudas jäi tällä kertaa vain NPC varajäsenet ja maalivahdin Michal Neuvirth palattuaan sairasosastosta istui ainakin penkillä ja peitti takaisin yhtenäisyyden Steve Mason (Hän sai 29 32 laukausta).

Kolme peräkkäistä tappioita alkaen kauden alkua on jo Pittsburgh sitten unohdettu.Penguins koska muut seitsemän käynnistyy kyytiin kuusi voittoa, viimeinen koti tuloksen jälkeen torstaina 4.: 3 yli Buffalo .

Ottelu oli mausteinen ansiosta paluu valmentaja Dan Bylsma, joka päätyttyä yhteistyö Pittsburgh kesti vain ydinjoukko přebudovávající Buffalo. Kotijoukkue meni Washingtonin 3: 1 kotiin voiton jälkeen toisen kaksintaistelussa kahden päivän aikana ja joutui selviytymään vastustajan tykille. Sabres oli maalille Jeff Zatkoffa lähetti yhteensä 53 kiekkoa.

Korvaa perinteisen tiiminvetäjä Marc-Andre Fleury, mutta Hän sai 50 ohjuksia ja merkittävästi myötävaikuttanut voittaa Penguins, josta vasta toinen kerta kauden piste-vakiinnuttanut itsensä kapteeni Sidney Crosby. Kolmen pisteen jälkeen Florida (1 + 2) tällä kertaa hän teki kaksi assisttaa.Kaksi minuuttia tilastoihin hän otti ja Jevgeni Malkin, joka 35 minuuttia, kun järjestetty PowerPlay maaliero.