Třinecké voitti Litvínovin kahdeksannen kerran peräkkäin ja sai kiinni johtavan Liberecin

Ottelun vieraat otteltiin kahdesti sen jälkeen, kun puolustajat Mathias Porseland ja Jiří Hunkes vastasivat Marcinkan tavoitteita. Vain kaksikymmentä sekuntia 2: 2: n tasoituksen jälkeen päätti ottelun 49. minuutilla Martin Adamský, vakuutuksen lisäsi Aron Chmielewski. Terästuottajat saivat viidennen voitonsa peräkkäin. Heillä on menestynyt hyvin Litvínovissa – he menettivät vain yhden pisteen kahdeksasta ottelusta kahden viime vuoden aikana.

Ensimmäiset minuutit toivat nopeaa jääkiekkoa ja useita mahdollisuuksia, jotka syntyivät usein virheiden ja onnellisten palautumisten jälkeen. Suurimmassa kodissa Hrňa ja Werek jättivät lähellä olevan maalin, toisaalta Hrubec veti Hanzlia vastaan.

Kun peli näytti vakiintuneen, Marcinko iski Tuman eteen hyökkäysvyöhykkeellä ja osui yläkulmaan läheltä.Werek pystyi nostamaan, mutta epäonnistui maalilla. Třinec pelasti sauvan heti Suchánek-laukauksen jälkeen.

Toinen kausi alkoi paremmin kotona, Polanský vain ohitti ja Chmielewski liukastui vaaralliseen asemaan, mutta ei voittanut Janusta. Ensimmäisen numeerisen edun vieraat kompensoivat. Sinisestä linjasta Porseland kärsi ja poltti kaiken polullaan. Teräksenvalmistajat tekivät maalin jonkin aikaa, mutta Marcinko vakuutti heidät toisella maalilla. Slovakkilainen päätti Hrňin halkeaman ja repi Janusin betonista pois puolustusalueelta.