Sparta vahvisti Slavin kiinnostuksen. Mutta hän haluaa riittävän korvaavan Réwaylle

Slovakian hyökkääjä päättyi Spartaan viime viikolla huolimatta yliluomarin pisteytyksen johtajasta. Agentti Michal Sivkan mukaan hän ei tuntunut mukavalta ja onnelliselta klubissa.

Se, että hän kieltäytyy allekirjoittamasta uutta sopimusta Spartan edustajien mukaan, ei ole totta. Itse ensin halunnut jatkaa, joka sitten ilman näkyvää syytä, muutti mielensä, mutta erityinen sopimusneuvottelujen oli tullut tulevan maajoukkueen tauko.

Sen sijaan, Rewa lähetetään Major League Venetsian nad Jizerou, joka ei suoranaisesti liity kanssa (in) allekirjoitus sopimuksesta ja käsitellä tulevaisuudessa.

Koska ensimmäinen julkisesti ilmaissut kiinnostuksensa Slovan. “Olemme laatineet hänet KHL: lle ja tämän kilpailun oikeudet ovat hänelle.Se on suuri lahjakkuus, mutta olen edelleen odottaa tapaamista pääjohtaja Sparta, voimme sanoa, mitä siellä tapahtui “, hän sanoi johtaja Bratislavan koko Maroš Krajči varten Slovakian radio.

Torstaina ilmestyi tämän ilmaista joitakin arvailuja, että sopimus on jo tehty ja Rewa Slovan transgresses.

Liikkuminen Extraliga ei todennäköistä

Itse neuvottelut Krajčiho Peter Koivu, Spartan pomo, Patrik Martinec, urheilu johtaja Prahan seuran ja pelaajan agentti ennen nukkumaan. Koti

“korko Slovan on looginen.Toisaalta, me Réwaye edellyttävät riittävää korvausta “, hän kertoi iDNES.cz Tomáš Zetek, tiedottaja Sparta. Etusivu

Ensinnäkin pitäisi olla taloudellinen, mutta sitä ei ole suljettu pois tai yhdistelmää pelaamista. Mutta jääkiekko pelaajat, jotka voisivat korvata Slovakian kahdenkymmenen vuoden aikana ei paljon.

Siksi se näyttää erittäin epätodennäköiseltä Réwayův liikkumista Extraliga. Silti on mahdollista mennä toiseen Euroopan kilpailuun.

Rewa kun hän oli Sparta jo nuorena syntyi Prahassa.

Palattuaan QMJHL juniori kilpailu, jossa hän pelasi kaksi vuotta Gatineau, aivan Montrealin, joka Réwaye laadittu, vietti viime kauden Joukkue aikuisten keskuudessa ja jopa kunnostautui yhdeksäntoista.Vuonna 34 ottelut laittaa yhdeksän maalia ja kerännyt 37 pistettä ja nimettiin parhaaksi tulokkaaksi kilpailuun.

Syyskuussa aloitti kauden vielä parempaa, 15 minuuttia 14 käynnistyy, johti pisteytys Extraliga. Mutta jääkiekon geniuksen vilkkuvat vuorottelivat käsittämättömiä virheitä tärkeissä hetkinä. Rheway puhuu myös huonosta kurinalaisuudesta.

Mitä seuraavaksi tapahtuu? Onko hänen kilpailijansa Milos Říha Slovaniassa? Vai vaiiko hän muualla? Vai onko hän viisas ja pysynyt Spartassa?