Joka toinen päivä ottelu. Kolme Liberecin jääkiekkoilijaa odottavat hurrikaania

Se on todellinen järkeä. Tuomitse itsesi. Perjantaina valkoiset tiikerit leikkivät Litvínovissa ja sunnuntaina Pilsenin kanssa. Mutta tämä on vasta alkua.

Tiistaina omasta jäällä odottamassa ensimmäistä kahdeksantena finaaliin Mestarien liigan taistelun Sveitsin Davosissa.Heti Liberec pariskunta muutti Helsinkiin, Suomi, missä Tsekin maajoukkueen ottelut pelataan viikonloppuna Karjala Cup Suomessa ja Venäjällä. “Edustus pelaa torstaina Ruotsin kanssa, mutta ne ovat meidän pelaajille, koska haastavaa ohjelmaa julkaisi”, sanoi tiedottaja Liberec joukkue Martin Kadlec.

Skandinaviasta seurasi nopea ilman siirto Zürichissä ja sitten tien kuuluisan vuoren lomakohteessa Davos, jossa tiistaina 10. .listopadu pelata uusintaottelua Liberec Mestarien liigan.

“pelata niin monta ottelua muutaman päivän tulee olemaan haasteellista. Ehkä tulee vähän väsymystä “, sanoi hyökkääjä Michal Řepík klubin verkkosivuille. “Mutta voimme vain olla iloisia siitä, että menemme näyttelyyn ja Liberecin kanssa olemme edenneet Mestarien liigaan tähän mennessä.Haluamme tehdä kaikkemme Davosin kautta, ja haluamme näyttää itsemme parhaimmillaan sekä kansainvälisesti. Se on hieman väsyttävää! ”

Vastustaja Radim Simek ei pelkää väsymystä. “Luulen, että olemme olleet hyvin koulutettuja kesästä lähtien, ja en henkilökohtaisesti tunne vahinkoa,” sanoo Simek.

Voisiko heitä tarkkailla seurakunnan otteluissa, jotta heitä ei loukkaisi ennen showdownia? Tämä ei ole sitä mitä Tigers ajattelevat. “En ajattele sitä lainkaan. Se on tällainen yksimielinen laki, että kun ajattelet tällaisia ​​asioita, ne tapahtuvat.Menen kaiken aivan täynnä kuin koskaan “, sanoi puolustaja Simek joka toisin Liberec kollegansa odottaa kansallisen jersey ilta.

White Tigers Liberec maajoukkueessa on suurin edustus. Pohtii loistava tapa läänin kauden, Pohjois Bohemian seuran pitkästä aikaa taas johtaa Major League ja menestyä ja yksilöllisyyksien. “Pelaamalla edellä olevassa taulukossa, olemme enemmän silmät.Meidän nimitys on osoitus siitä, miten me pelata joukkueena ja se on eräänlainen kiitosta koko organisaatiomme, “sanoi hyökkääjä Michal Birner.

Ottelun kolme edustajaa Kvapík alkaa tänään kun laudalle v15.kole Extraliga liiga johtajat 17.30 asti jäissä yhdenteentoista Litvinov.