Hradec voitti Litvinovin. Brno käänsi Sparta taas ja sarjassa johti 3: 0

jääkiekko Hradce Litvinov ja valloitti kuninkaat neljänneksellä extraleague johtaa 2: 1 osumaa. Duel pääsi pudokkaaksi Richard Jarůšek -maalin tasoitukseen, joka hyppäsi rangaistuspallosta suoraan rangaistusalueelle.

Komeetta on loppujen kotivoitto jatkoajalla blockbuster sarjan etumatkaa Sparta jo 3: 0 otteluihin ja lauantaina 17 tuntia on Brnossa, ensimmäinen neljästä ottelupisteeseen. Kolmas peli päätti jatkoajalla hänen toinen tavoite illalla Marcel Haščák.

Jääkiekko Brno on euforinen ja kokee, että hän on käsillä lakaista pois suuri kilpailija. Jälkeen kotiin voittaa Sparta johtaa puolivälierissä sarjassa jo 3: 0 ja lauantaisin klo 17 jään hänen suosikki suorittaa tuhotyö.

Jo kolmannessa pelissä pudotuspelien aikana prahalaisten johtaa nopeasti, kun ne ottavat välillä 46 sekuntia ja tavoitteet Unkari Gern.Mutta Haščák onnistui palaamaan kotiin neljän minuutin ajan ottelunsa ensimmäisestä maalista, kun hän käytti viidestä kolmeen voimaa.Ja vaikka ensimmäinen puoli kolmannen ajatus suuri etu Crow ja pallo savi valtapelistä Sparta tai useampia rivejä jäänyt kaksi maalia.

Tauon jälkeen jo kolmannen maalinsa Krejčík puolustaja, joka on käyttänyt valtapelistä laukausta ympyrää ilman valmistelua.

Komeetta sitten voimakkaasti ajanut nuoren Necas edes rangaistuslaukaus ei käytetä, mutta 10 minuuttia työnsi päärynä ja ennen toista taukoa ja oli litistetty.

kolmannessa erässä ei halunnut yksi joukkue tehdä virhe ja Sparta tuhlasi kaksi numeerinen etu, joten kaksintaistelu tulivat pidennystä.

se päätti hänen toinen hitti koti Haščák teki jälkeen näppärä syöttö Vojtech saksalaiset takaapäin tyyny.

neljäs kaksintaistelussa pelataan lauantaina 17 tuntia ja jos Sparta voittaa, sen valmiiksi jo viime vuoden varapuheenjohtaja mestari kauden suunniteltua aikaisemmin.

Juuri kun hän voisi Litvínov painopiste ensimmäisellä ulkona kaksintaistelu hänen puolivälierässä vastustaja onnistui jopa Hradec Králové Ore-vuorten alla.Tällä Ivan Hlinka stadionin hallitsi kolmannessa pelissä ja voitettuaan 4: 1 johtoon sarjassa 2: 1 osumaa. Neljäs ottelu on ajoitettu 17:30 lauantaina.

Hradec siirtyivät johtoon Kukumbergovou tavoite 12 minuuttia, sitten vastustanut johtaa jopa toinen kolmannes verrattuna Lukes.

mutta kolme minuuttia sen jälkeen tuli ratkaiseva hetki kaksintaistelu: Litvinov ei käytä voimaa toistaa viiden kolmeen, neljään palaavat Jarůšek luotu vähäisempiä, sai pallon breakway kahden Kahdenkeskinen ja salama poloblafákem ylitti maalivahti Janus.

tänä aamuna hän ei voinut Litvinov vastaamaan loput duelissa. Käänteisesti, Picard 49 minuuttia nousi 3: 1 vieraille jälkeen kahden pisteen KUKUMBERG apua.

“Meillä on paljon parannettavaa, varsinkin puolustuksessa.Laitamme tavoitteita, mutta meidän on töitä “, sanoi Slovakian hyökkääjä Hradec.

Vieraita toisen kauden keskityttiin pääasiassa puolustuskannalla, mutta joskus uhkaa vaarallisia läpiajoja. Litvinov yritti tehdä jotain kaksinpelin kehityksessä lopullisessa pelissä ilman goalmania, vaan keräsi vain tyhjästä maalista Knotasta.