Eric Dier: Spurs Vincent Janssen alkalmazkodik a Premier League életéhez

Eric Dier támogatta Vincent Janssen-t, hogy alkalmazkodjon az angol labdarúgáshoz, miután a Tottenham Hotspur életében megkezdte az életet.

A Holland nemzetközi második gólt szerzett a klub számára a 2-1-es vereségben az EFL-kupa kedden, de még nem találta meg az új oldalát a Premier League-ben. Dániel Sturridge dupla küld a Liverpoolt Tottenham Hotspur ellen. Tovább

Janssen nyáron költözött Spurs-ba az AZ Alkmaarból 17 millió font után, Betclic online sportfogadás amikor tavaly az Eredivisie-nél 27-szer szerzett, és megkapta neki a 2016-os Johan Cruyff Trophy-t, amelyet a divízió fiatal játékosának ítéltek oda.Még nem jött létre a White Hart Lane-nál, Mauricio Pochettino pedig a Son Heung-min-t választotta a sérült Harry Kane hiányában. Hottenpur jel Hollandiás csatár Vincent Janssen az AZ Alkmaar-ról További információ

aki a Sporting Lisbon ifjúsági akadémiáján keresztül jött, mielőtt visszatért Angliába 2014-ben, úgy véli, hogy a 22 éves időbe telik, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez.Tottenham Kane a javításban, és alkalmas lehet az Arsenalba való utazásra novemberben.

„Tapasztalatból tudok beszélni, amikor egy Betclic fogadások az interneten másik országból származik – Hollandiából származik – ez nem könnyű” – mondta Dier az Anfield veresége után. „Lehet, hogy az emberek otthon nem értik, de egy másik országból, egy másik kultúrából származik. Ő maga költözött ide.Meg kell hozzászoknia egy teljesen új módon a képzéshez, játékhoz, egy teljesen új életmódhoz. Ezek a dolgok időbe telik. Csak természetes, hogy tovább javul.

„Nem hiszem, hogy rossz volt. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, és ma ismét megmutatta őket. Sokkal inkább az, hogy a csapat jobb volt az utolsó harmadiknál, mint egy játékos. ”

A Tottenham Anfield-i veresége volt az első alkalom, amikor a hazai szezonban megdöntötte őket. Továbbá négy győzelem nélkül is meghosszabbította a futamot, amelyek a korábbi három húzásuk után nyerték meg, de Dier arra számít, hogy Spurs válaszol, amikor Betclic online sport fogadás szombaton szórakoztatják a Leicester bajnokokat.

Azt mondta: „Ez a hozzáállás. Ha nagy klubra akarsz lenni, és ki akarsz válni, akkor, ha vereséget szenvedsz, erősen vissza kell állnod.Ez lesz a célunk.

„29 játék van, van egy hosszú út. Biztos vagyok benne, hogy ez nagyon szoros lesz, és biztos vagyok benne, hogy máskor is hiányosságok lesznek. Egy kicsit korai lenne erről beszélni, mert néhány héttel ezelőtt, Man City, öt vagy hat pont volt, és mindenki azt mondta, hogy el fognak menni vele. A Premier League lecsapódik és megváltozik, és biztos vagyok benne, hogy le fog jönni a vezetékhez. ”

Kérdezték, hogy vajon a Premier League versenyképesebb-e, mint valaha, Dier hozzátette:„ Azt hiszem. Sok csapat van fel és kihívást jelent, mint mi magunk. Azt hiszem, most már tudni fogod mondani, miután elkezdtük ezt a nagyon elfoglalt időszakot.

„A tavalyi tapasztalatunkból, miután kiléptél a forgalmas karácsonyi időszakból, jobban meg tudod mérni, ahol mindenki van.Mostanra annyi játék van, és ha egyszer kijönsz, akkor láthatod, hogy ki készül fel jobban.