A West Ham játékosai otthon érezhetik magukat, de a rajongók engedik a klubot

A rendőrök és a rendőrök kénytelenek voltak beavatkozni, az érmék és a palackok áthaladtak az East End levegőn, és az üléseket dobták, mivel a rivális támogatók a Sir Trevor Brooking állvány alsó szintjének hátsó részén összecsaptak a pár percig. Ahogy a nonszensz felbomlott, Gary Cahill a halálnál húzta vissza Chelsea-t, de West Ham még mindig az utolsó nyolcra ment. Ismét azonban komoly kérdéseket kellett feltenni az új földterületen belüli biztonság Betclic fogadási útmutatók szintjéről, amely egy nagy meccs megterhelése alatt repedt. AFA megkezdi a tömeges bajok vizsgálatát a West Ham v Chelsea tie-nél. >

Kerüljük, hogy visszahívjuk a 80-as évekre. Ez túlságosan drámai lenne, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a West Ham keményen dolgozott a hatóságokkal a mérkőzés előtti helyzet ellenőrzésére.Egy idióta kisebbség cselekedetei megrémítették az alkalmat, és a támogatóiknak megalapozatlanul rossz nevet adtak. 57.000, a londoni stadionban a huligánizmus felerősödésével növeli a feszültség levegőjét.

A szezon kezdetétől kezdve Bilic az elmúlt hetekben újjáélesztette a West Ham-ot, és a menedzsert megrémítette, hogy a második kérdés a meccs után megkérdezték a tömeges erőszakot, nem pedig csapata kiválóságát. Szégyen, hogy a figyelmet elhagyták a harmadik egymást követő győzelmüktől. Ilyen az élet.

A West Ham ismét a hátsó lábra kényszerül, és a Labdarúgó Szövetség valószínűleg elhomályosítja a jeleneteket, amiket mindenki rettegett.Mindkét klub szankcióval szembesülhet, míg a West Ham és a stadion szervezőinek újra kell értékelniük a Betclic ingyen fogadások szervezetet a földön belül. Mély aggodalomra ad okot a támogatók könnyedsége a szegregáció vonalon keresztül. A stewards-t meghaladták, mivel a rajongók egymás felé közeledtek az állvány alsó szintjének egyik kijáratához, ami szűk keresztmetszetet teremtett. A szirénák a játék után elmosódtak. A családok csodálkozhatnak abban, hogy a következő alkalommal érdemes-e a szóváltás.

A szervezeti hiányosságokat ki kell küszöbölni. A több mint 5000 Chelsea-rajongóval együtt csak nyolc turnikóta működött, és a távoli vége lassan töltötte ki a startot, ami növeli a nyugtalanságot. A dolgok megnyugodtak. A föld belsejében a légkör kiváló volt, megfelelő derby, gyengéd és izgalmasan intenzív. A Tempers azonban később újra lángolt.Facebook Twitter Pinterest West Ham United és Chelsea rajongók a játék során. Fénykép: Nick Potts / PA

Kezdetben megkönnyebbülés volt a futballra összpontosítani, amikor Cheikhou Kouyaté egy korai fejlécet szerzett, és volt egyfajta érzés, hogy a West Ham először otthon érezte magát az Upton Park elhagyása óta. Edimilson Fernandes remek célja csak félidő után, emlékezetes győzelmet aratott. A Chikea Kouyaté inspirálja a West Ham-t, de összecsapásokkal győzelem Chelsea-t. Tovább

Végül azonban egyértelmű volt, hogy miért tudta volna a West Ham ez a nyakkendő.A Stratfordba való költözés óta a kis fickók zökkenőmentesen mentek le, a hazai rajongók között, akik egymás között harcoltak a földön belüli és kívüli szegregációval kapcsolatban. és a stadionban és azon kívül. A támogatóknak azt tanácsolták, hogy korán érkezzenek, sok közeli kocsma megállt egy órával a játék előtt, és ez volt az első alkalom, hogy a külső utcákon a Betclic internetes sportfogadás rendőrségi kocsikat és a lóháton ülő tiszteket töltötték, miközben tervek voltak az otthoni rajongók távol tartására a meccs vége után azonban.

Ha a vizsgálat megkezdődik, a West Hamnak meg kell kérdeznie magának, hogy miért nem került sor első lámpájukra a fény alatt, egy eladási tömeg előtt. Egyszerűen ez volt a korábbi mérkőzések biztonsági hiányosságainak következménye.Az emberek távol maradnak, ha nem érzik magukat biztonságban. A jegy ára nem érhető el azzal, hogy fenyeget egy érme vagy az ülőhely leszállása a fejedre.