Betsson Suomi

Betsson-vedonvälittäjää hoitaa Reinvent N.V. ja toimii Curacaon hallituksen myöntämällä lisenssillä nro 1668 / JAZ. Jos puhumme BC-verkkosivustosta, se on miellyttävä heti yksinkertaisella suunnittelulla, nopealla rekisteröinnillä yhdellä napsautuksella, maksamisen helppoudella, tarjousten nopealla hyväksymisellä ja asiakirjojen tarkistamiseen ei tarvita. Upea mobiilisovellus. Vetot lasketaan välittömästi.

Betsson BC tarjoaa useita bonuksia ja tarjouksia sekä uusille että vakituisille asiakkaille. Erittäin houkutteleva 100% ensimmäisen talletuksen bonus – enintään 10 000 ruplaa, 3 000 UAH., 100 euroa. Panostaminen on melko helppoa ja ymmärrettävää – liikevaihto on 10 kertaa kertoimen ollessa vähintään 1,4. Lisäksi on olemassa kampanjoita kuten cashback, koripallo keskiviikko ja Hockey Friday.

Kaiken tyyppisiä maksukortteja on saatavana talletusta Betsson Suomi ja maksua varten, samoin kuin WebMoney ja Qiwi. Minimi talletus on 100 ruplaa, 5 euroa, 5 dollaria, 50 UAH. Vähimmäissumman summa on sama kuin talletus.

tuuletin urheilu

Urheiluvedonlyöntiä harrastava Betsson uuden vuoden ja joululoman ajanjaksona järjestää asiakkailleen lahjapiirroksen osana “New Year Express” -kampanjaa.

Voit osallistua arvontaan sinun on täytettävä kolme yksinkertaista tarjouksen ehtoa – rekisteröidy, aseta pikaveto vähintään kolmesta tapahtumasta ja lähetä tilitunnuksesi osoitteeseen.

Seuraavia sääntöjä on myös noudatettava:

  • ilmaista vähintään 3 tapahtumaa,
  • panostuksen määrä – 150 UAH ja enemmän,
  • kunkin tapahtuman vähimmäiskerroin on 1,4 ja suurempi,
  • PreMatch tai Live-veto,
  • vedon tuloksella ei ole merkitystä.

Vedot lasketaan ajanjaksolle 20. joulukuuta 2018 – 20. tammikuuta 2019.

Kaikista osallistujasta arpataan 50 lahjaa, mukaan lukien PS4 Pro, sähköskootteri ja quadrocopter. Voittajat valitaan satunnaislukugeneraattorilla kaikkien niiden joukosta, jotka ovat täyttäneet arvontaan osallistumisen ehdot.