Betsafe Suomi talletukset

Betsafe-tili: varojen nosto sivustolta

Ei ole yhtä kätevää nostaa rahaa sivuston pelitililtä kuin hyvittää sitä. Rahoituksen nostamiseen on olemassa 20 erilaista tapaa. Niitä on helppo löytää ”nosta rahaa” -välilehdeltä.

Kunkin täydennysmenetelmän vastakkaisella kohdalla ilmoitetaan aika, jonka aikana varat ovat käytettävissä. Useimmissa tapauksissa se ei ylitä 15 minuuttia. Pidempi varojen nosto myönnetään vain pankkikorteille.

Suuri plus on, että rahaa kertyy ilman palkkioita. Kaikkien nostomenetelmien lisäksi on tietoa vähimmäis nostohinnasta. Se on ilmaistu useina käytettävissä olevina valuuttoina vastaavina.

Esimaksuviiva

Vedonvälittäjän päätoiminta on vedonlyönti. Pelisivustolla voit lyödä vetoa erilaisissa kilpailuissa: Formula 1, hevosurheilu, koripallo, taistelulajit ja jopa sellaiset Betsafe Suomi talletukset eksoottiset asiat, kuten rappaaminen tai pesapallo (yhteensä yli 40 urheilulajia).

Jalkapalloasiantuntijoiden yleisimmät vedonlyönti mahdollisuudet. Pre-ottelulinjalla pelaajat voivat panostaa yli 1 500 tapahtumaan, mukaan lukien Betsafe Premier League -kilpailuihin ja pienempiin mestaruuskilpailuihin.

Jalkapallo-tapahtumien perinteisten tulosten lisäksi on saatavana myös seuraavat:

  • kertoimet;
  • yhteensä;
  • vedonlyönti pelaajien tavoitteisiin ja muihin erityisiin vetoihin.

Vedonvälittäjä ottaa huomioon myös sähköisen urheilun, televisio-ohjelmien, politiikan, arpajaisten faneja. Jopa kaikkein vaativin pelaaja voi löytää mielenkiintoisimman vedon tyypin.
Live-linja sivustolla

Jokainen, joka haluaa lyödä vetoa ajankohtaisista tapahtumista, on vedonvälittäjä valmis tarjoamaan vetoja Live- ja Multi-Live-tiloissa. Ensimmäinen niistä sisältää Betsafe yli 20 yleistä urheilulajia, joilla on kaksisataa tulosta.

Multi-live-tilassa voit luoda oman sivun ja lisätä jopa 4 online-tapahtumaa seurataksesi kertoimien muutoksia ja tehdä useita tapahtumia samanaikaisesti.

Tietyn lajin valinnan helpottamiseksi on kätevää käyttää osan yläosassa olevia kuvakkeita. Napsauttamalla yhtä niistä löydät nopeasti kiinnostavat mestaruuden.