Arsène Wenger ei vaaranna Arsenalin suuria aseita Southamptonin EFL Cup -kiinnityksessä

Giroud tuli korvaamaan 3-1 voittoa Bournemouthia vastaan ​​Emirates-stadionilla sunnuntaina ja hän tunsi jotain vetoa sen jälkeen, kun hän oli ensimmäisen kerran mukana.Wenger ajatteli heti sen jälkeen, että Giroud oli vahingoittanut hänen hamstringia, mutta vaiva on säilynyt vatsalla.

Wenger on kuitenkin kuvannut ongelman vain ”vähäiseksi” ja vaikka Giroud ei toista Southamptonia vastaan, häntä ei ole vielä suljettu pois Premier League -ottelusta West Ham Unitedissa lauantaina. Vaarallinen Alexis Sánchez on Arsenalin hyökkäyksen liikkeellepaneva voima | Michael Cox Lue lisää

Lucas Pérez on toipunut nopeammin kuin edellisessä EFL Cup -kierrossa – 2-0 kotivoitto lukemista vastaan ​​25. lokakuuta – kärsineestä nilkanvauriosta, ja hyökkääjä on linja Betclic ominaisuus Southamptonia vastaan.

Wenger on käyttänyt joukkueensa pelaajia molemmissa kilpailun kierroksissa toistaiseksi – Nottingham Forestia vastaan, kun joukkue voitti 4-0 poissa kotoa ja lukeminen – ja hän ei tule poikkea Southamptonin vierailupolitiikasta.

Emi Martínez aloittaa taas tavoitteen, kun taas Wenger muuttaa Bournemouth-pelin koko neljästä.Mathieu Debuchy odottaa vielä Bournemouthia vastaan ​​kärsineiden haavoittumisvaurioiden tuloksia – pelko on, että vahinko on vakava – kun taas Laurent Koscielny, Shkodran Mustafi ja Nacho Monreal lepäävät.

Wenger on odotetaan alkavan Carl Jenkinson, Gabriel Paulista, Rob Holding ja Kieran Gibbs puolustuksessa. Johtaja myös lepää hänen kolme voimakkainta hyökkäävää pelaajaa nykyisessä muodossaan – Mesut Özil, Theo Walcott ja Alexis Sánchez.Hänellä on päätökset tehdä keskikenttä, jossa hän valitsee Mohamed Elneny, Francis Coquelin, Alex Oxlade-Chamberlain, Alex Iwobi, Aaron Ramsey, Granit Xhaka, Jeff Reine-Adélaïde ja Ainsley Maitland-Niles. More info here

“Meillä on sekoitus nuorisoa ja kokemusta, mutta vielä 90% ensimmäisestä joukkueesta”, Wenger sanoi. ”Debuchy on poissa ja Giroudilla on pieni ongelma – hän on myös poissa. Pérez on joukkueessa ja Jenkinson pelaa. Lepasin Carlia täysin Bournemouthia vastaan, koska hän oli pelannut kahdessa suuressa pelissä [Manchester Unitediä ja Pariisin St-Germainia vastaan], ja tunsin tarvitsevansa henkeä [palattuaan vain yhdeksän Betcic bonusz kuukauden loukkaantumiseen]. Joskus henkisesti kolme peliä viikossa vaatii paljon. Carl on palannut ja panemme Gabrielin keskelle. ”