Toinen metafora Spotoakova: Tokio 2020. Elämä kestää, uskoo fysioterapeutti

perjantain juhla ravintolassa U Pinkasů ammunta kaikki kymmenen mitalin tapahtumia, joka voitti uransa. Se lopulta tuli ulos.

“Olen pahoillani. Kahden tunnin ajan etsin turhia avaimia turvallisesta, missä mitalit ovat piilossa. Sitten luovuin siitä “, selitti kuningattaren kuningatar. “Joka tapauksessa tällainen kuva olisi tullut minulle suurena ylpeänä. Ehkä uran jälkeen. Joten kun löysin avaimet, se tuntui merkki, että ei ole loppua kaikella päivää. ”

Tärkein merkki, hän kuitenkin saa pään ja vartalon.

Pää luottaa siihen: Haluan mennä pidemmälle. Hän lukee onnittelut fanit, tuntemattomat ja tuntemattomat. “He kirjoittavat minulle: Bara, et voi enää tehdä sitä. Heidän viestinsä ovat niin suloisia ja vilpittömiä.On hämmästyttävää huomata, että hänen esityksiä heidät iloa. ”

36 vuotta äiti, nauttien hetkiä perheen, mutta silti elää keihäs. Praha nyt kutsuttu yhteistä koulutusta amerikkalainen Karu Laituri aikana syyskuun loman Andalusian muuttamaan suunnitelmia vierailemaan aikaisempien kilpailija Mercedes Chillaovou.

Joskus päinvastoin huolissaan mitä tapahtuu päätyttyä uran. “Pelkään sitä enemmän kuin keihäs. Koska tiedän sen ja ruumiini on tottunut siihen “, hän myöntää.

Ideoita jälkeiseen elämään uransa, vaikka hänellä on vielä, mutta te pelastaa itsekseen. “Sen pitäisi olla yllättävää toimintaa.Minusta tuntuu, että minun täytyy saada takaisin, mitä minulle annettiin urheilullinen elämä. ”

Kun hävinnyt ensimmäisen kauden vuonna 2015, josko se on järkevää jatkaa kilpa. Sitten hän istui linja-autolla Rudolf Černý ja fysioterapeutti Roman Karpíšek. Se kysyi: “Tee se ruumiini ei ole?”

“Ehdottomasti”, hän vakuutti.

joka vahvisti tällä kaudella. “Olen läpäissyt että olin raskaaksi rauhallisempi eikä pakota itseäsi.” Joten nyt asettanut itselleen uuden tavoitteen: Tokyo 2020 Olympics

“Voin asti?” Jälleen käsittelemään lausuntoa Karpíšek, huolehtiva myös siitä Gabrielle Koukal ja Tšekin biatilaaneja.

Hän lisäsi: “Joo.Olet terveellisempi kuin ennen. “Kuten viimeisinä vuosina, jolloin hän onnistui tasapainottamaan omaa elämäänsä, hän auttoi kehoaan. Achilles lakkaa loukkaantumasta.

“Bara kypsyy ja kukkii”, sanoo fysioterapeutti. “Ja ennen kaikkea, hän voi täysin nähdä hänen ruumiinsa. Tunnustaa tarpeen heti vastata mitään kipua, laiminlyönneistä ja mikään heti tulee minulle. ”

Luonnollisesti, 36-vuotiaat ja pitkä urheilu-uransa on kyltissä. “Useimmat Barin ongelmista ovat hänen ruumiinsa vasemmalla puolella: hänen lonkansa, lonkansa, polvensa. Mutta toistaiseksi olemme aina onnistuneet poistamaan ongelman nopeasti. ”

motivaatiota, hän voi silti pitää ehdotonta huippua, Špotáková tarkastelee myös entiset kilpakumppanit.Todellakin, Steffi Nerius oli 2009 maailmanmestari 37 vuotta.

“En tiedä, mitä voi tapahtua lähivuosina. Uskon kuitenkin, että Tokiossa ei ole merkityksetön tavoite “, sanoi kaksinkertainen olympiavoittaja.

Ja niin se putoaa marraskuun valmisteltaessa kauden 2018 huipentui EM Berliinissä ja Continental Cup Ostrava. “En voi pysäyttää ja lopettaa valmistelua pitkään aikaan. Ainoastaan ​​kerran yritin olla tekemättä mitään kauan aikaa. Ja se osoittautui hulluksi. Joten minun täytyy pitää koko ajan. ”

Jos mahdollista jopa kolme vuotta.