Sprintit ovat vihainen: Vuelta haluaa tappaa meidät. Meistä tulee dinosauruksia

Vuelta ei ole sprinttiä. Ja he eivät edes tunne sellaista. Tämä on mäkiä ja monia yllätyksiä. Kiipeilijöille, sillä klasikáře, miehille vuotoihin.

“Se on raivostuttavaa,” sylki Tom Van Asbroeck, pikajuoksija vakaa Cannondalen kolmas neljänteen vaiheeseen. Toistaiseksi ainoa huipentui klassiseen massoihin. Muita samanlaisia ​​vaiheita olla paperin mukaan vain kaksi edellytystä: kolmastoista, ja sitten vasta aivan viime Madridissa.

“Me pikajuoksijat, meistä tulee dinosaurukset Peloton,” vihainen van Asbroeck. “Me kuolemme, koska meillä ei ole mitään syötävää. Tämä on tämänhetkinen vaihekisojen kehitys.Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin parantaa pieniä mäkiä, meillä oli mahdollisuus jopa aaltoileva vaiheissa. ”

Mikä on puhdasta sprinters Kittel ja Cavendish tyyppinen ongelma…

EJHLE kiri. Toistaiseksi ainoa klassisen massa-alueella pikajuoksijat nähty neljännessä vaiheessa Vuelta Matteo Trentin sen itse.

Van Asbroeck eivät osu kohdalleen. Tour on tarjonnut tänä vuonna jopa yhdeksän tasoristeistä. Jotkut heistä ovat tuoneet dramaattisia paimentaminen pakolaisten viimeiset hetket, monet eivät tapahtuu kaavalla kaksisataa km odottamassa – jännitystä viimeiseen km – Kittel riemuvoitto.

Valitut fanit.Jotkut asiantuntijat myös.

Tästä syystä muiden kilpailujen litteiden Sprinterin vaiheiden lasku on todella pyöräilyn nykyinen suuntaus.

Vuelta on ollut viime vuosina tärkeä rooli, ja hänellä on tapana olla runsaasti vuori- tai mäkeä kilpailuja. Espanjan ovat kansa pyöräily kiipeilijöitä.

Space sprinters otsikkona Kittel ja Cavendish, ja siksi antoi etuoikeuspäivä sen rotujen alemmissa luokissa, jotka ovat todennäköisesti osoittaa, esimerkiksi noin Britanniassa. Vuelten suurin Sprinter-tähti oli John Degenkolb, joka voitti yhdentoista vaiheen Grand Tourissa.Mutta hän sairastui ja luovutti.

Cavendish hyökkäsivät Vuelta toissa: Stupid Race

“varten sprinters olisi parasta maata rannalla aikana Vuelta”, sanoo Yvon liioittelua Ledanois, urheilu johtaja joukkue BMC. “Järjestäjät haluavat näyttää, joten he lisäävät mäen vaiheisiin. Mutta isompi tasapaino kuuden tai seitsemän tasaisen päivän kanssa ei vahingoittaisi. Ja nämä vaiheet saattavat johtua sivutuulen taktisesti mielenkiintoinen. ”

Dirk Demol urheilujohtajalle Trek, nyt jopa kehotti:” Se ei ole nähdä parhaat pikajuoksijat olisi järjestäjille varoitussignaali. ”

Mutta hän ei ole. Vuelta sprinttien päämiehet eivät ole kovinkaan arvokkaita.He haluavat Frooma, Contadora, Chaves Nibali, Arua, tähdet yleisestä luokitusta. Ja teillä vuosittain.

Mark Cavendish on jo edellisvuonna antaa heidän “Vuelta on tullut tyhmä kisassa sen yhdentoista vuorijono. Haluan näyttää yleisön: sprinterit eivät ole lainkaan huonoja pyöräilijöitä. En sprinterskými vaiheita voi olla hyvä rotu. ”

suuri kriitikko profiililla Vuelta Marc Cavendish.

Javier Guillen, johtaja Vuelta sitten hänen sanansa vastasi:” Voimmeko kutsua niitä hölmöjä, mutta mielestäni fanit haluavat sellaisen rodun, jota mieluummin pidämme. Numerot vahvistavat tämän.Vuelta kansainvälinen yleisö kasvaa joka vuosi. ”

Modolo: Me kärsiä vuoret spurtti Madrid

kaukaisessa menneisyydessä sijoittamiseen käytettäviin sprinters verrattuna vrchařům aivan erilainen. Erinomainen kiipeilijä, mutta epätoivoinen pikajuoksija Giovanni Brunner tuli kolme kertaa voittanut sotaa Gira, mutta tämä hiljainen, ystävällinen ja antelias pyöräilijä voi vain haaveilla mainetta ratsastajille, jotka olivat voittaneet sprintissä. Katsojat ja elokuvantekijät oli neshlukovali ohituksen, mutta puuskittain. Ja ne hallitsevat toisia.

Se oli puomi ja televisio katsojaa tapoja saada alkuun syötön, kiinnitti enemmän huomiota kuninkaat vuoret.

He jatkavat kuitenkin sprinters tiettyinä aikoina juhlaa.Kun kehui italialaiset niiden 90s spurterskou superstar Maria Cipolliniho, käytetään olla puoli Giro vaiheissa tasangoilla. Nyt kuitenkin olen Tifosi tähystää ensisijaisesti kiipeilijä Nibali ja Arua.

“Minun nuoruudessani, meillä oli puoli vaiheita sprinters. Se on sääli, mitä nyt tapahtuu “, hän sanoi Vuelta Italian ratsastaja Sacha Modolo Team Emirates. “Niinpä me kärsii vuoristossa Madridiin saada yksi mahdollisuus zaspurtovat.”

Matteo Trentin Quick-Step, voittaja 4. vaiheessa lähestyä tilannetta pragmaattisesti: “Mitä vähemmän mahdollisuuksia tulee tulevat sitä enemmän sinulla on keskittyä niihin, jotka tarjoat. ”

lisäksi Trentin joukossa sprinters saganovského mukautuva tyyppi, onnistuneesti ylittämään lyhyempi kukkuloille.Ja vuoto oli jo ajanut voittoon vaiheita Tour.

Espanjan Grand Tour muutenkin sen filosofian lähitulevaisuudessa ei tule muuttumaan.

“Teemme Vuelta persoonallisuuksia. Haluamme sen olevan ainutlaatuinen ja tarkka. Ja kukkulat ovat mitä ihmiset pitävät rodullamme “, Guillén huomauttaa. “Jokainen vaihe on tapahtumassa, jokainen on oma tarinansa. Se on se. Emme halua siirtymävaiheita. “