Kotka laskee Xherdan Shaqirin ja Granit Xhakan sylkeiseksi, mutta sveitsiläinen nousee

Sen jälkeen kun pari, jolla oli Kosovon ja Albanian juuret, juhlivat tavoitteitaan Serbiaa vastaan ​​voittamassaan perjantaina tekemällä kotkansa muodon käsillään, jatkoi kiistaa ja odotettiin kohtelua ja keskeyttämistä.

Ele liittyy albanialaisten natsionalistien joukkoon, joten kun otetaan huomioon tavallisesti hämärä näkemys sellaisista asioista, se oli lievä yllätys, kun Fifa päätti vain hienoa parin.Shaqirin ja Xhakan taskut ovat kevyempiä 10 000 sveitsiläisellä frangilla (noin 7 600 puntaa), kun taas Stephan Lichtsteinerin on korotettava 5000 frangia liittyäkseen juhlaansa.VAR: World Cup -päätös on toistaiseksi tehty – jonkin verran menestystä, mutta 1xbet tarvitaan enemmän selkeyttä | Sachin Nakrani Lue lisää

Ärsytys johtuu paitsi siitä, että molemmat pelaajat, joiden katsottiin provosoivan vastustajia, saivat ranteen ranteen, vaan koska Serbian jalkapalloliitto sai 54 000 frangin sakot bannereista, joita pidettiin heidän keskuudessaan faneja.Koska jotkut fanit käyttivät tuomittuja sotarikollisia Ratko Mladicia kuvaavia puseroita, heillä ei ehkä ole erityisen vakaata jalkaa seisomaan.

“En voi keskustella elestä, pelkään”, Shaqiri sanoi jälkeenpäin. peli. ”Olemme jalkapalloilijoita, emme poliitikkoja.” Mikä on parhaimmillaan melko turhauttavaa: kumpikaan ihminen ei elehtanut, koska heidän mielestään kotkat ovat viileitä; eikä ollut sattumaa, että he tekivät niin Serbiaa vastaan.He esittivät huomautuksensa, joka on 1xbet riittävän oikeudenmukainen, mutta väittää myöhemmin, että he eivät ole poliittisia, loukkaa pikemminkin tiedustelua.

Poliittisen elementin kieltäminen oli vielä vaikeampaa, kun Albanian pääministeri Edi Rama , perusti ”Älä pelkää kotkaa” -rahaston, jonka tarkoituksena on auttaa maksamaan Xhakan ja Shaqirin sakot. ”Kotkamerkki, kuten korkea-viisi tai peukalo, on juhla juhlimaan albaanien keskuudessa, a.k.a.Kotkien maasta! ”Rama kirjoitti Facebookissa. “Olipa laulaja @RitaOra tai jalkapalloilija, kuten @ XS_11official, se vaatii iloa, ei konfliktia.” Yhden päivän aikana kahdelle Premier League -jalkapalloilijalle oli kerätty 19 000 dollaria.

“Puhuimme siitä, seuraavana päivänä ”, sanoi Sveitsin varapäällikkö Valon Behrami kysyessään, mitä vaikutuksia tuollaiset mahdolliset keskeyttämiset vaikuttivat joukkueeseen. ”Hauskasimme hiukan. Tietysti olemme tyytyväisiä, että ketään ei keskeytetty, mutta siitä ei ole oikein puhua nyt, koska meidän on ajateltava jalkapalloa. Sitä ei tapahdu tulevaisuudessa, koska tällaista peliä [Serbiaa vastaan] ei tule.Ehkä niin tapahtuu heidän klubiensa kanssa, mutta ei World Cupissa. ”

Sveitsin kannalta parin saatavuus Costa Rica -tapaamiseen keskiviikkona on tärkein asia. He tietävät, että voitto takaa pätevyyden, mutta yhtä lailla he voisivat menettää ja mennä läpi olettaen, että Brasilia lyö Serbian. Jos Sveitsi häviää ja Serbia vetää, he ovat 1xbet football live betting tasossa neljällä pisteellä ja se alkaa muuttua monimutkaiseksi. Sveitsin Xherdan Shaqiri kiertää Serbiaa myöhäisellä murtumisella. Lue lisää

Mitä tahansa monimutkaisia ​​permutaatioita seurata, Xhaka ja Shaqiri ovat Sveitsin avainhenkilöitä . Usein sanotaan, että mysteeri on poistunut maailmancupista; tosiasia, että näemme kaikki nämä pelaajat joka viikko, mikä tarkoittaa, että tiedämme kaikki heistä.Aikaisemmin se, että pelaajat, joita katselimme tekevän hyvin joka neljäs vuosi, katoavat sitten, ja meillä olisi vain se muisti heistä.

Jos Shaqiri pelaisi noina päivinä, meillä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin ajatella hänet yhdeksi maailman suurista kyvyistä. Hän sai hattutempun vuoden 2014 maailmancupissa, teki maalin siitä ilmiömäisestä potkusta Puolaa vastaan ​​Euro 2016 -sarjassa ja Serbiaa vastaan. Hän on tuottanut herkullisen herkuttelun voittajan.

Ongelmana on, että hän on viettänyt vuosien välillä turnaukset huonosti suoriutuneet, eivät oikeasti päästä Münchenin Bayerniin tai Internazionaleen, sitten putoaminen Stoken kanssa.Ehkä se johtuu siitä, että maajoukkue sopii paremmin hänelle: valmentaja Vladimir Petkovic sanoi, että he olivat luoneet “organisoidun kaaoksen” joukkueen, jonka keskellä on Shaqiri.

Suunnitelma on että tämä kaaos rajoittuu pelin ympärillä vaeltavaan Shaqiriin, eikä mihinkään, mikä todennäköisesti herättäisi viranomaisten huomion. “Keskitymme jalkapalloon loppuaikana turnauksesta”, sanoi Petkovic. Serbian osalta tämä kanneperuste voi olla optimistinen.Xherdan Shaqiri

67