Haluan pelata syntymäpäivääni, Jihlavan jääkiekkoilija Puliš toivoo

Kun heinäkuun lopulla tuli Jihlava muuten allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen, koulutukseen ei voinut osallistua terveydellisistä syistä.

“Maaliskuun lopussa olin operaatio viidennessä pelissä playoff mi revennyt sisäinen nivelsiteet polven, jalkojen heikkoutta “, sanoi Pulis lopussa heinäkuun entinen pelaaja Zvolenin.

klubi siksi järjestetty, että kahden ja puolen viikon kuulla, miten se on poistettu käytöstä. Jihlava oli johtaa takaisin kotimaansa Slovakian, jossa hän valmis yksitellen Banska Bystrican. “Toivottavasti, mutta otan valmis elokuun puolivälissä,” toivoen lopussa viime kuussa.

toipunut ei kiristä. “Olen edelleen Slovakiassa, se on hitaampi kuin luulin,” ilmoitti eilen, mutta myös sanoi: “Se on paljon parempi kuin se oli.Se on vain ajan kysymys, kun voin palata Jihlavaan. ”

Ohjelmassa on koko päivän jääkiekkoilija. Aamulla fysioterapeutti käy ja sitten ajaa polkupyörää. “Ja sitten vielä kotona valmistella, mitä tekniikkaa ja ammunta”, sanoi kaksikymmentäviisi eteenpäin.

Kun viime kokemus, kun hän ajatteli, että elokuun puolivälissä, jotka harjoittavat valmistusta, sinun on parasta halua vain arvailla, mikä päivä palaa jäähän tai otteluun. “En halua lupaa mitään, mutta teen kaikkeni, jotta pääsisin otteluun syyskuussa. Laitoin tällaista rajoitusta, joka on syntymäpäivä haluan pelata “sanoi mies syntynyt 17. syyskuuta 1991.” On vaikea sanoa, mutta jos se toimii. Se tekee.Lihakset leikkauksen jälkeen ja menetti jalkansa eivät pidä, voisin luistelemaan sataprosenttisesti. ”

Hockey Dukla huolimatta vammat edelleen kosketuksessa. “Voidaan sanoa, että meillä on säännöllinen yhteys”, hän sanoo. “Johtajat aina antaa tietoa siitä, miten se on minun.”

Kauko valvoo myös tuloksia Jihlava pelaajien koulutukseen. Et ole vielä optimistinen. Dukla kaikki viisi aiemmat ottelut menetetään ja nyt se jää vain tiistaina kotona 18 tuntia harjoituksia kanssa Zlín.

Pulis on joka tapauksessa sen jälkeen, kun kurja tuloksia rauhassa: “On tarpeen muistaa, että se on edelleen valmistelee. Testataan erilaisia ​​muunnelmia, joilla pelaavat baarissa, on uusia pelaajia. Selvästi ei tarvitse tehdä tragediaa.On tärkeää voittaa ottelut kaudella. “